4 May 2018

2 NIJANSE. OBRVE.

Prije desetak dana me je iznenadio PR paket L.O.V kozmetičkog brenda. Napisala bih ''iznenadio me poštar'', ali znate što- imam apsolutnu intoleranciju na tu instituciju. Dala sam im nebrojeno prilika da se isprave, da jednom, samo JEDNOM naprave svoj posao kako treba. Nope. Dogodilo se NIKADA. Osim što se poštar niti ne trudi dostaviti paket koji je uredno i poprilično plaćen da bude predan ''na ruke'', ovaj put je odlučio re-dekorirati kuvertu (sam, ili uz pomoć kolega... neću se previše miješati u taj ''collab''), pa sam dobila kuvertu s rupetinama i poderotinama (to je sada trendy, ne?) uz snuždeno slijeganje ramenima na šalteru ove, ah tako korektne institucije. Sramota, Pošto. Sramota. Ali ako u obzir uzmemo da ovaj moj rant neće doći ni blizu njih, biti će bolje da se fokusiram na sadržaj kuverte s propuhom 😃. 
Znate koliko držim do izgleda obrva, ali znate i da se ne mogu požaliti prirodnim stanjem istih. Zbilja sam ''sretnica'' i trudim se biti zahvalna na atributima koje imam, a volim misliti da su obrve jedne od tih famoznih, okej stvari na mojem tijelu 😉 No i pored ovoga, volim i baš uživam isprobavati proizvode namijenjene uljepšavanju obrva jer su zabavno sredstvo korekcije oblika, nedostataka/praznina u luku. Baš sam se obradovala novitetima iz kolekcije Brow Lights, a danas vam pišem o iskustvu s Eyebrow Pomade & Highlighter proizvodima. 
Prva dobra stvar i nešto što veseli nas estetsko-higijenski orijentirane ''picajzle'' 😃 jeste pakiranje proizvoda- nisam sigurna odnosi li se samo na PR uzorke, ili proizvode generalno, ali svaka je kutijica bila dodatno zaštićena odgovarajućom prozirnom plastičnom vrećicom, dok su pojedinačno kutijice dodatno zalijepljene na gornjem dijelu poklopca. Neko će reći kako pretjerujem, ali što sam starija- sve sam gadljivija na pošasti neobuzdanih žena koje freelance umaču po drogerijama. Dakle, nikada previše selotejpa, ako mene pitate. Pakiranje je baš elegantno i konkretno, od čvrste plastike, poklopca na odvrtanje. Unutar kutijice nalazi se simpatičan duo: pigmentirana pomada za obrve, te highlighter za predio kapka ispod obrva. Dostupne nijanse su: 100 Astonishing Blonde, 110 Graceful Brown & 120 Powerful Ebony. Reklo bi se, za svakoga po nešto. Voljela bih da je izbor nijansi ipak bolji, no meni osobno idealno odgovaraju prve dvije: Astonishing Blonde apliciram na početni, najširi dio obrve, a Graceful Brown od sredine ka kraju luka kako bih naglasila oblik. Ništa dramatično, jednostavno pratim pravac rasta svojih obrva i lagano kistom povlačim proizvod koji nakon nanošenja raščešljam. U ovu namjenu možete koristiti bilo koji dvostrani kist za obrve (i onaj za eyeliner je meni super), ali nije na odmet priču upotpuniti kistom iz Story Line kolekcije. Osim što je fino upakiran, kist je odlične kvalitete, izrađen od sintetičkih niti i jako dobro i precizno nanosi pomadu i proizvode u gelu. Kako je kist dvostrani, dobijate odličan 2 u 1 proizvod.
Formula pomade je kremasta i jako zahvalna za raditi. Dopada mi se što se ne suši tijekom nanošenja i što se, jednom aplicirana, odlično zaključa i ne miče s obrva. Postojanost formule je dugotrajna i otporna na razmazivanje, znoj i vodu. ''Testirala'' sam je i pod tušem i moram priznati da sam impresionirana s obzirom da proizvod nije maknuo s mjesta pod kontinuiranim mlazom tople vode. Dopada mi se što je pouzdana opcija i što ne zahtjeva korekcije kroz dan, a opet- tako se lako uklanja odgovarajućim gelom za umivanje i toplom vodom. Highlighteri koji dolaze uz pomade su u redu. Nisam impresionirana jer uglavnom ne koristim takav tip proizvoda na kapcima, no dali bi se iskoristiti na jagodicama obraza. Tekstura im je kremasta, shimmer je prisutan i vidljiv, ali daleko od vulgarno-cirkus stila, pa tu nema problema. Highlighter koji dolazi uz pomadu svjetlije nijanse je zlatno-bež, dok je onaj koji se nalazi uz nijansu 110 više rose-gold. Na fotografijama niže možete vidjeti i ne tako laskave (žurila sam 😁😁) swatcheve na ruci, te na djelu. 
Ukoliko vam se recenzija L.OV pomada za obrve učinila korisnom, te vam proizvod dodala na listu želja- od mene imate tople preporuke. Odličan je i funkcionalan, a nudi širok spektar look-ova, te se da nadograđivati, u slučaju da volite nešto naglašeniji izgled obrva. Ovaj kozmetički brend možete pronaći u Muller i DM drogerijama. Za pomadu + highlighter potrebno je izvojiti cca 10 €, dok je kist cca 8 €. Pišite mi u komentarima koje proizvode najčešće koristite prilikom oblikovanja obrva i pridržavate li se neke posebne tehnike?

*PR uzorak

Do narednog puta!






SHARE:

3 comments:

  1. Zasad sam na olovkama za obrve .
    Jako mi je tesko naci nijansu za moje obrve.
    Rekla bih da mi treba neka pepeljasto sivo crna nijansa. 😂
    Pomada tesko ima u toj nijansi. A da ne moram online narucivati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ABH ima :D Ali razumijem što želiš reći.
      Olovke su i meni bile super dok nisam pronašla bolje (čitaj brže9 solucije u maskari, pomadi i gelu. Svakako pogledaj kad budeš u prilici :)

      Delete
  2. Meni su tvoje obrve savrsene. I kada su popunjene to je tako prirodno i bas lijepo izgleda. Moram priznati da si me zainteresirala za ove pomade i vjerojatno cu ih isprobati.

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig