9 November 2016

Oh, Put It ON!

Boja ponoćnog neba. Duboko modra, misteriozna, mračna. Rekli bi kako nošenje ovakve nijanse zahteva savršene usne i dozu hrabrosti, ali danas ću vas uveriti u suprotno. Moje usne nisu savršene, daleko su od toga, asimetrične, tanke, ni nalik sve popularnijim, ''trending'' Insta-kreacijama, ali to ne znači da ću se ustručavati od eksperimentisanja, naročito ne kada je u pitanju šminka. Jako me je obradovala činjenica da je NYX popularnu Liquid Suede liniju upotpunio nijansama koje mame na maštovitiji i smeliji pristup šminkanju. Osim što su kvalitetno formulisani (semi-mat završnica koja ne isušuje usne, niti se na njima raspucava u toku nošenja), ovi ruževi apsolutno su multifunkcionalni i mogu bez problema zameniti standardni eyeliner. Današnji članak posvetiću nijansi Oh, put it on! A ukoliko vas zanimaju detaljniji utisci o nijansama Sandstorm, Vintage i Stone Fox, toplo preporučujem da kliknete na ovaj link :)
Pažljivo upakovanih 4ml ovog ruža potrajaće 6 meseci, koliki je optimalan period za potrošiti ga nakon prvog otvaranja. Formulu ruža opisala bih identičnom ostalim nijansama koje posedujem, a vidim da se sastav nije menjao. Ulje avokada doprinosi laganoj aplikaciji i ravnomernom nanošenju pigmenata, te sprečava isušivanje ostalim sastojcima, dok carnauba vosak stvara zaštitni sloj nad pigmentima, zadržavajući ''hidrataciju'' koliko-toliko na usnama, te omogućava da se ruž osuši u demi-mat završnicu, uz minimalno preslikavanje pri govoru (na zube), jelu ili piću. Ja svakako preporučujem dobru pripremu usana + balzam pre nanošenja ovog ruža. Zanimljivo je da je upravo Oh, put it on! nijansa odabrana prilikom testiranja otpornosti ruža na konzumaciju fast food-a na ulicama New Yorka :) Verujem da će vas zanimati kako se pokazao, s obzirom da je nijansa vrlo sumnjiva ako govorimo o kontaktu s hranom, te logičnom pretpostavkom kako će se isti momentalno skinuti. Video pogledajte ovde. Moram priznati da delim utiske koje je podelila i mlada dama u videu, ruž se drži poprilično dobro i nakon jela nestaje samo na sredini usana, što se da popraviti. Kroz dan (nošenje) se ne raspucava i ne razmazuje, a uklanjanje (kompletno) moguće je uz micelarnu ili neko bogatije mleko za uklanjanje šminke. Voda i sapun, gel, pena, krema... you name it! Ne pomažu previše, samostalno :) 
Ruž je do mene došao kao deo promo paketa/pozivnice NYX Hrvatska, a isti, kao i preostale nijanse, možete kupiti u NYX dućanu u Arena centru (Zagreb), ili putem Diviana web-shop stranice. Ukoliko ste u darkerskom fazonu, ili vam je jednostavno dosta biti ''neutral girl'', razmislite o ovom lepotanu. Definitivno preporučujem! 
Kakvo je vaše iskustvo s Liquid Suede ruževima i preferirate li izlete na ''tamnu stranu'' :))))? Dopada li vam se nijansa Oh, put it on? Ukoliko imate posebnih želja za recenzijom nekih od NYX proizvoda, slobodno mi to napišite u komentarima. 


SHARE:

5 comments:

  1. Ovako citajuci blog, za oko mi zape ovaj rok trajanja i tako razmisljam.. Boze, ja nisam nikada ni jedan proizvod uspjela potrositi do tog' roka. Al nebitno.. Boja je divna i voljela bih da mi stoji ali imam manje usne i sa tamnijim bojama mi se cini da izgledaju jos manje, kao da se uvuku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, zanimljivo da je svega 6 meseci. Ali razumljivo s obzirom na ulja i sastojke koji imaju tendenciju da se nakon određenog vremena užegnu. Ugalvnom, ruževe ne čuvamo u frižideru :)
      Sigurna sam da bi ti lepo stajala nijansa. I moje su usne tanje, asimetrične, čudne i šta sad! Nosim sve što mi se dopada (u granicama meni dobrog ukusa) jer život je zbilja prekratak :D

      Delete
  2. Nijansa je baš predivna i posebna, a znaš već da se slažem s tobom u dojmovima o Liquid Suede ruževima - drago mi je što postoje i nude nam tolike divne nijanse! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja Sašenka i naš zajednički ''aprišijejšn'' Liquid Suede ruževa :D
      Super što su dopunili kolekciju, uvek je dobro imati veći izbor.

      Delete
  3. Super je nijansa, strašno je tamna. Liking it! :D

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig