6 March 2018

L.O.V u dvije nijanse


Sočne i zavodljive. Mat, ili sjajne? Kakve usne vi preferirate? :) Ukoliko pisanije na blogu pratite duži period, sigurno vam je poznat moj davno prošli animozitet prema ruževima, te prevladavanje ''straha'' od nošenja nijansi koje nisu isključivo neutralno-nude. Kad smo napokon prešli na ''ti'', nastala je nova situacija- potraga i selekcija primjeraka s najboljom formulom. Pod najboljom- mislim na: dobru i postojanu pigmentaciju, ravnomjerno nanošenje, formulu koja se ne razljeva oko ruba usana, te koja ne isušuje usne. Znam, djeluje puno, ali zato biram ruž, a ne flomaster 😄. U moru brendova i još više pojedinačnih primjeraka, zbilja je izazov pronaći dobar, hvale vrijedan ruž koji će postati dijelom stalne makeup postave. Prije izvjesnog vremena u naše drogerije uselio je brend L.O.V, a u ovom članku s vama želim podijeliti svoju fascinaciju odličnim primjercima! Kažu da dobre stvari ne treba uvijek sebično čuvati za sebe, pa krenimo.
Lip Affair liniju ruževa krasi fenomenalna ambalaža. Naime, u periodu kada se čini kako ruževi u stick-u lagano gube pred tekućim formulama u tubi, mislim da je Lip Affair odlično podigao priču na jedan elegantno-uzvišeniji nivo dizajnirajući oku ugodnu i vrlo praktičnu ambalažu na magnet. Dopada mi se što je ambalaža oblikovana na jedinstveno upečatljiv način i što nisu slijepo pohitali za ''bullet'' trendom, ili trendom kopiranja drugih brendova. Također, odlično je dizajnersko riješenje da ambalaže odvoje prema formuli i finišu proizvoda, tako da ruževi mat završnice dolaze u mat ''odjelcetu'' :), sheen u crnom, ali sjajnom pakiranju, dok su ruževi metallic finiša upakirani u divne rose-gold metallic ambalaže. Kao dio PR paketa, do mene su došle dvije nijanse: 603 Metallic Bronze Sculpting i 950 Matte Guilty Conscience.
Nostalgija 80-ih i početka 90-ih, skulpturirana u proizvod; tako bih nekako opisala nijansu 603 Bronze Sculpting. Multidimenzionalan, metalik finiš divno pristaje usnama, a jednostavne dnevne look-ove podiže na novi nivo. Ovo je ruž koji plijeni, koji na usnama djeluje zbilja upečatljivo, no ja ga ne bih kombinirala s naglašenim makeup-om na očima jer u toj kombinaciji ne reflektira svoj puni potencijal. Formula ruža u sebi sadrži hijaluronske ispunjavajuće sfere i kendi ulje, što doprinosi divnom efektu punih, jedrih usana. Naime, hijaluronske sfere odličan su sastojak proizvoda za njegu i šminkanje usana jer vizualno zaglađuju i ne dopuštaju naglašavanje dubljih linija i bora na usnama- što u konačnici djeluje baš lijepo, a poznato je da ruževi metalik finiša umiju dodatno naglasiti ove linije. Kendi ulje bogato je omega 3 masnim kiselinama i odličan je kondicioner koji ne dopušta isušivanje usana. Uz prekrasnu ambalažu i jedinstveno ugodnu formulu, nema što da mi se ne dopada. Ovu nijansu često nosim u varijantama dnevnog makeup-a i jako mi se dopada kako djeluje tek nanešen, te kako na usnama blijedi- ravnomjerno, lagano. Trajnost je srednja, uz po koji zalogaj, ali bih svakako preporučila ponesti ga sa sobom ukoliko odlazimo na duže (kava s prijateljicama, shopping, plaćanje računa, jer- redovi).
Nijansa 950 je divna duboka-mauve. Guilty Conscience, ali ne vidim razlog za grižnjom savjesti dok je ova ljepota na usnama. Iako izrazito mat, ovaj ruž klizi po usnama ravnomjerno raspoređujući bogati pigment. Ni malo težak, patch-y ili nalik nečemu što sam do sada probala. Vrlo ugodan i nosiv. Na mojim usnama potrajati će do 4 sata, a vjerujem da bih mogla izvući i koji sat više da je nijansa u nude liniji :) Ovog ljepotana nanosim kao dio večernjeg, ili svečanijeg makeup-a, a preko dana ga na usne nanosim jagodicama prstiju, tapkanjem, tako da dobijem taj zagasito-mauve efekat. I u svakoj varijanti me ostavi: wow!
Dakle, ukoliko ste u potrazi za nosivim, kvalitetnim i rasponom nijansi i finiša posve zanimljivim ruževima, ja vam od srca preporučujem L.O.V. Mišljenja sam kako svako za sebe može pronaći nijansu(e) koja najviše oslikava i ugađa makeup apetitima, a cijena od 78,90 kn koja se svrstava u srednji drogerijski rang definitivno opravdava kvalitetu (bila sam u prilici koristiti daleko skuplje, a kvalitetom inferiornije ruževe). Pišite mi u komentarima, jeste li do sada isprobale L.O.V proizvode, koje i kako vam se dopadaju? Ukoliko imate kakvu preporuku, ostavite je, znate da volim dobar makeup :)

*PR uzorak (detaljnije o recenziranju PR proizvoda pročitajte na About This Blog stranici)

Do narednog puta!





SHARE:

2 comments:

  1. Ove obje nijanse su predivne i jako lijepo ti stoje. Isprobala sam par L.O.V proizvoda i do sada su mi se svi svidjeli (ruzeve, lak i sjenila). Jako me privlaci i njihov tekuci mat puder pa sve cekam hoce li se pojaviti koja recenzija ali mislim da cu ga svejedno uzeti i isprobati. Bas mi je primamljiv cijeli taj njihov stalak 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voljela bih da ti mogu pomoći, ali se ne čini kako ću puder isprobati u skorije vrijeme :) Naime, šminkanje sam svela na minimum, isprobavam nešto :D Ali ako naiđem na kvalitetnu recenziju, pošaljem ti.
      LOV kao brend djeluje dosta ozbiljno, elegantno, promišljeno rekla bih. I to mi se dopada. Malo me podsjeća na Artdeco.

      Delete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig