21 October 2016

NYX ❤ Propel My Eyes Mascara


Zavodljive. Uvijene. Neverovatno voluminozne. Paperjaste, ili dramatično slepljene. Trepavice obavijene slojem kvalitetne i funkcionalne maskare kruna su očnog makeup-a. Više puta sam napomenula kako se smatram pravom srećnicom, ''obdarenom'' :) zadovoljavajućom gustinom, dužinom i kvalitetom trepavica, ali ovo ne znači da ću izgled svojih trepavica prepustiti slučaju. Nikako! Ako postoji jedan makeup artikal koji bih zauvek želela imati uz sebe, to bi bila maskara. Do sada sam ih isprobala puno, neko bi rekao i previše. Ali koja je tačna merna jedinica za previše? 
Nedavno su me iz NYX kozmetičke kuće počastili zanimljivim makeup primercima, a ja sam, kao pravi maskara-addict, posegnula upravo za njom: Propel My Eyes. Maskarom koja obećava podići trepavice na nove visine :), definišući ih pri tom posebno oblikovanom četkicom koja je dizajnirana za savršeno nanošenje, kvalitetno prekrivanje svake vlasi trepavice, bez grudvica, bez efekta slepljivanja. Ukoliko pratite moje šminkerske avanture znaćete kako se ne branim od dramatičnih, nekada i mrvicu slepljenijih trepavica. Smatam da je to stvar osobnih preferenci i da može delovati jako lepo, pod uslovom da se ne pretera. Fluffy, nežne i diskretno obavijene trepavice biram za svaki dan, za situacije kada samo minimalno želim naglasiti prirodan izgled. Nisam fan uvjača, niti veštačkih trepavica jer sam primetila da mi igranje s njima donosi više štete, nego koristi (kidanje i ispadanje trepavica, iritacija kože oko oka lepkom), pa iste u širokom krugu izbegavam.
Od NYX Propel My Eyes maskare nisam imala velikih očekivanja. Ovo je prva NYX maskara koju sam koristila i celom iskustvu prišla sam bez idealizovanja i fantaziranja, što je kod mene česti slučaj :) Kod NYX-a mi se jako dopada što većina proizvoda dolazi u duploj ambalaži, zaštićena spoljašnjom kutijom- što je slučaj i kod ove maskare. Na taj način sigurna sam da ničiji prstići nisu dirali ono što nameravam nanositi na najosetljiviji deo lica: oči. Volela bih kad bi se većina drogerijskih brendova opredelila za upravo ovakav način pakovanja i prezentiranja proizvoda. Unutrašnja ambalaža je vrlo jednostavna, crna, plastična, minimalistički izvedena. Formula proizvoda je srednje gustine, prilikom otvaranja i manipulisanja četkicom nema tendenciju nakupljanja oko grla otvora na maskari, što je veliki plus. Pri nanošenju na trepavice, formula se suši poprilično brzo i u vrlo kratkom roku maskara se može nadograditi iz jednog u dva sloja, bez grudvica. Četkica maskare izrađena je od kratkih sintetičkih vlakana, u obliku koji odgovara propelerima. Dakle, mogla bih napisati kako ima 4 stranice i 4 ivice, a sami oblik omogućuje vrlo lagano i ujednačeno nanošenje proizvoda, pa čak i na one najkraće trepavice. Formula ne sadrži irtance i na mojim očima nije imala nikakav negativan efekat. Nijansa Jet Black dovoljno je pigmentovana da u jednom sloju naglasi i istakne svaku trepavicu pojedinano, dok u dva sloja celokupan izgled oka transformiše u mističan, dramatičan. Na fotografijama niže možete videti kako ova maskara izgleda nanešena u jednom i u dva sloja, bez uvijača. 
Prvo iskustvo s NYX maskarom opisala bih kao izuzetno pozitivno i zadovoljavajuće. Volim kad je maskara adekvatno dizajnirana da funkcionalno obavlja ono što obećava :) Volim kad mi ne slepi i ne skrati trepavice, čineći ih neuglednim i jadnim. A takvog iskustva, na žalost, imam i to uglavnom s nekoliko High End i drogerijskim (cenovno skupljim) maskarama. Ukoliko ste u potrazi za rešenjem koje će vam omogućiti tranziciju iz prirodnog, nežnog u dramatičan, vamp izgled trepavica, predlažem da se osvrnete na NYX Propel My Eyes maskaru. Ja sam prezadovoljna.
Inače, ovu maskaru u Hrvatskoj možete kupiti u novootvorenom NYX dućanu u Arena Centru, ili je naručiti online putem Diviana web shop-a. 

Ako ste pogledali moj najaktuelniji video (klik na ovaj link ako niste), primetili ste da sam s oduševljenjem pričala o fenomenalnoj NYX pozivnici, te celokupnom iskustvu i doživljaju primitka vrlo posebnog paketa iznenađenja :) Kako sam u videu i napomenula, bila sam prisutna na otvaranju dućana, ali vrlo kratko. Naime, gužva je bila nesnosna, celokupna priča doimala se po malo neorganizovano :) a sami dućan je manji od onoga što sam ja očekivala :) (naravno, moja očekivanja su često velika i možda nerealna, ali imam pravo na njih! :D). Uprkos haotičnom iskustvu, drago mi je što je NYX napokon otvorio samostalni dućan u kome će, nadam se, u skladu sa svetskim timeline-om plasiranja, isti novi proizvodi biti dostupni i nama. Ako ste u prilici, svakako svratite :)

* PR uzorak (više o recenziranju PR proizvoda pročitajte na About This Blog stranici)




SHARE:

11 comments:

  1. Ajme meni su maskare nužno zlo, najradije ih ne bih koristila, ali ne možeš se našminkati bez nje :D Imam poprilično prosječne trepavice, ali mi je baš dosadno isprobavati 500 maskara, najradije bih samo jednu stalno koristila, no morat ću ih isprobati još 500 dok ne dođem do THE maskare.
    Ova ti baš krasno stoji, no ja mislim da ti uopće nisi relevantna za pričanje o maskarama :P na tim tvojim krasnim trepkama svaka dobro izgleda :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kako nužno zlo, ti makeup addict-u :D
      Ne znam, ja ih baš volim, ali ne volim fejlove. Ono, kad pronađem neku koja od mojih trepavica napravi slepljene siročiće :D
      Hvala ti, baš si draga <3

      Delete
    2. Hahaha ne znam, čini mi se da sam se navukla na sve osim na maskare. I olovke za oči. I i... ne, to je to :D :D

      Delete
  2. Ja sam jedva dozivjela recenziju od tvojih ociju 😍

    ReplyDelete
  3. Nemam iskustva sa NYX maskarama ali ova izgleda predobro na tvojim savrsenim, dugim trepavicama :)
    Stvarno mi se svida efekt koji pruza i kako izgleda na trepavicama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Majče. Evo, ovo je moje prvo iskustvo i jako sam iznenađena. Nekako sam uvek mislila da su im maskare prilično prosečne.
      Ovu definitivno preporučujem.

      Delete
  4. i ja imam prilično duge trepavice i mogu reći da dobro izgledaju sa skoro svakom maskarom :D
    ali tvoje trepavice *___*

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig