25 March 2016

Zensibility △ Meets Discreet Heroine Chic

Pre desetak dana, vukući s posla preumorne kapke, odlučila sam prošetati svojim zen mestom- Muller drogerijom :) Najviše volim drogerije u vreme regularnih radnih sati, kad se u njima zadržava nekolicina, te izostaje prisustvo hrpe razjarenih dama koje se konstantno guraju, vrište ili serijski umaču prstiće u sve što im se nađe na putu. Zamislite Muller u 11 pre podne, nigde žive duše. Milina. ''Me time'' na najjače :) Obavezan ritual vodi me kraj Essence i Catrice stalaka koji se svaki put čine sve većim, ili se varam? Volim pogledati njihove limitirane kolekcije, naročito s proleća jer uvek iznenade i razvesele ambalažama, bojama. Ovaj put pažnju mi je ukrala nova Catrice LE- Zensibility. Možda mi u nekom drugom trenutku ne bi bila toliko zanimljiva, ali izložbeni koncept savršeno se složio s mojim tadašnjim raspoloženjem- potraga za unutrašnjim mirom kroz umirujuće boje, pastelne tonove koji su se savršeno uklapali u tada kišni dan, a opet- nisu dopuštali monotoniji da prevlada. Cela kolekcija je poprilično zrela, inspirisana modernim, ubrzanim tempom življenja s težištem na zen momentu, jednostavnosti i čistom. Kolekciju možete pogledati ovde, a ja sam za sebe odabrala paletu senki pod nazivom Ease and Comfort.
Da sam dizajner ambalaže, moja savršena paleta izgledala bi upravo ovako. Minimalistički, čisto, jednostavno s jasnim pregledom sadržaja. Nešto poput Z palette, samo lepše. Pravougaona paleta izrađena je od čvrste crne plastike s poklopcem koji se zatvara na magnet. Vrlo čvrsto, bez mane. Bez bojazni da bi se negde u transportu otvorila. Transparentni poklopac dopušta jasan pregled senki u paleti, a gravura bambusa daje poseban štih elegancije. U ruci ima težinu i zaista me je oduševio kompletan dizajn ove priče. Četiri nijanse variraju od perla bele, sedefaste bež ka nežno maslinasto zelenoj sedefastog finiša, a harmonična priča završava divnom maslinasto zelenom u mat varijanti. Omer sedefasto-mat je sasvim u redu, iako bih bila mrvicu srećnija da je 50/50. Svilena, mekana formula svih nijansi omogućuje vrlo lagano nanošenje i besprekorno blendanje. Paletu koristim 13 dana i niti jednom je nisam nosila preko odgovarajuće baze za senke (ne zato što je nemam, već zato što sam lenja da je nanesem -.-). Na mojim (normalnim) kapcima nijanse se stoički drže i duže od 8 sati, što je fenomenalno! Ne nakupljaju se u pregibima, ne truse niti ocrtavaju na mestima gde senka nije poželjna. Impresivno. Što se tiče kombinacije, sve opcije su dozvoljene :) Mislim da je ovo savršena paleta za kreiranje dnevnih look-ova, s naglaskom na smokey detaljima- u slučaju da iste volite nositi na dnevnoj bazi. Moj najdraži, ''go to'' look podseća na minimalni heroine chic jer volim produbiti pogled nanošenjem najtamnije, mat nijanse ispod donjih trepavica uz široko blendanje tako da u konačnici sve deluje po malo messy, ali svedeno. Nosivo :) 
U nastavku posta očekuju vas swatchevi na dnevnom svetlu, te look koji najčešće nosim u poslednjih nekoliko dana. Moram ponoviti da sam impresionirana lakoćom kojom se svaka nijansa blenda, te postojanošću na kapcima. U slučaju da ste vlasnica masnijih kapaka, baza je obavezna. Paleta je, kao deo Zensibility kolekcije, dostupna u odabranim Muller drogerijama po ceni od 4,99€. Kolekciju nisam videla u ostalim drogerijama, ali ako u obzir uzmemo koliko se po istima krećem u poslednje vreme... :) smatram se nedovoljno informisanom. 
Jeste li isprobale lepote iz Zensibility kolekcije? Kako vam se dopada moja quad lepotica, te Catrice noviteti za proleće 2016? Kakvu šminku uživate nositi na dnevnoj bazi? 



SHARE:

18 comments:

  1. Nijanse odlično pristaju tvojim zelenim očima. Meni, na žalost, ovakve nijanse sjenila ne leže

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, slažem se. Negde su na granici sa greige i maslinasto zelenom, a to su mi najdraže nijanse.

      Delete
  2. Po dizajnu me baš podsjeća na MAC :D super ti stoje te nijanse!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, dosta je sličan dizajn :) Hvala <3

      Delete
    2. I mene je baš podsjetilo na MAC! :D

      Delete
  3. Look je prekrasan, osobno ne volim grey sjenila i rijetko ih nosim jer ipak više preferiram toplije nijanse, ali tebi super stoje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga :)
      Ni ja nisam zaljubljena u zadimljene nijanse, ali maslinasto zelenu posebno volim.

      Delete
  4. Jako mi se svidaju nijanse i drago mi je procitati da se sjenila iz ove palete ne truse jer njihove druge palete mi ne odgovaraju bas zbog toga sto se sjenila truse :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, retko se pronađu kvalitetne palete među LE, ali Catrice ozbiljno korača napred po pitanju kvalitete. Nadam se da će nastaviti u tom pravcu.

      Delete
  5. Ja odavno nisam prošetala kraj njihovih stalaka a moraću ubrzo, ma da mislim da kod nas ove kolekcije još nema :( Divna je paletice, volim minimalizam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni u Hrvatskoj nije dostupna, samo u odabranim Muller drogerijama. Which sucks. Jer je prekrasna. Paleta je fenomenalna, znam da se ponavljam :D

      Delete
  6. Ja nisam od sjenila, ali tebi divno stoje ove boje :)
    Mogu li dodati da mi se sviđaju i prsteni na slikama? <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, i ja se nekada provučem kroz dan bez :) ali ih volim. Mislim kako sam godinama razvila gadnu adikciju i da ih, od svog makeup-a, imam najviše. Naravno da možeš ^^ prstenje sam kupila u H&M-u.

      Delete
  7. Divno ti stoje, zaista lijepo. :D

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig