9 February 2016

Love Yourself First! | Mirisno darivanje ❤


“...whatever you do
be gentle with yourself.
you don’t just live
in this world
or your home
or your skin.
you also live
in someone’s eyes.” 
Sanober Khan

Vikend pred nama obeležiće planetarno popularan praznik ljubavi. Dan zaljubljenih, Valentinovo, ili ono kad vas sa svih strana danima unapred bombarduju predlozima za poklone. Ja sam odlučila preskočiti predloge, te vas ''izbombardovati'' :) konkretnim poklonima- jer vi to zaslužujete! Ljubav je uvek dobar razlog za slavlje, a količina iste koju usmeravate ka ovom blogu i meni, kao autoru, daje pokretački naboj i motivaciju koji se ne mogu izmeriti posebnom valutom :) Hvala vam ❤ Kako bih vas nagradila za sve lepe emocije koje u meni budite svakodnevno, selektirala sam maleni beauty paket s dva proizvoda koje i sama koristim i jako volim. U pitanju su EDT Lucia i Giordani Gold Invisible Touch podloga (u nijansi Light Ivory) brenda Oriflame
Toaletna voda Lucia pravo je iznenađenje jer inače nisam uživalac mirisnih nota koje dolaze iz kataloga. Nekako mi uvek mirišu jednako, bazno preslatko i na kraju dana dosta zagušljivo. No Lucia je prava princeza, vesnik proleća, potpuno drugačija priča. Iskričava i ženstvena, sveže okupana krasnim cvetnim notama citrusa, jasmina i sandalovine, probudiće posebnu vedrinu i ulepšati dan. Svaki put kad se družim s Luciom, dobijem hrpu komplimenata :) Giordani Gold Invisible Touch podloga logičan je par krasne toaletne vode jer je lagan, na koži neosetan, uz optimalno i ujednačeno prekrivanje. Bila sam slobodna odabrati nijansu Light Ivory jer mi se sledeća učinila poprilično tamnom, a kako smo još uvek u zimskim mesecima, mislim da je odabir dobar :) Da biste se uključili u darivanje, molim vas da s pažnjom pročitate pravila niže (*nagrada nije sponzorisana, već sam oba proizvoda kupila sopstvenim novcem):

* (obavezno) pratiti Crossing Beauty blog na Facebook-u
* (obavezno) podeliti javno obaveštenje o darivanju (FB fotografija)
* (obavezno) ispod ovog posta ostavite komentar s imenom kojim me pratite na Facebook-u i napišite dopada li vam se koncept bloga, ili postoji nešto što biste promenili (dodali, smanjili... slobodno se raspišite)
* (opcionalno) pratite Crossing Beauty na Instagramu

Zbog prirode nagrade (parfemska voda, nemogućnost slanja iste poštom preko granice), darivanje je otvoreno samo za punoletne čitatelje s područja Hrvatske. Darivanje traje od trenutka objave posta do subote, 13.2.2016. u 00:00. Srećnu dobitnicu ili dobitnika proglasiću u nedelju, 14.2.2016. I to bi bilo to :) Puno sreće svima! ❤




SHARE:

20 comments:

  1. FB> Ivana Savic
    Prvi put sam na ovom blogu, i sve mi se svidja :) za sada nemam zamerki i ne bih nista menjala :)

    ReplyDelete
  2. FB Katarina Bošnjak
    Nemogu se nagledati tvojih make up fotki na blogu jer uvijek budu genijalne i što više fotki meni je bolje! Onima galaxy usnama nemogu se nadiviti i neki tutorial za takav look bilo bi fora vidjeti

    ReplyDelete
  3. Fb: Ana Mandić
    Sviđa mi se koncept bloga,ali bilo bi mi jako drago gledati tvoje videe :* :)

    ReplyDelete
  4. Fb: Josipa Čačić

    Zapravo mi se svidja sve na tvom blogu,ima svega sto treba imati.. Recenzija, lookova, videica.. Tako da ne trebas nista mijenjati :)

    ReplyDelete
  5. Meni se svida i samo tako naprijed :) fb Ivona Grgurić instagram ivonagrguric

    ReplyDelete
  6. FB : Jasmina Sukalić
    Instagram : jasmina.sukalic

    Sve je super , sve je za 5 :)

    ReplyDelete
  7. Jako volim citati ovaj blog i tvoje postove i po meni ne treba nista mjenjati; samo nastavi usrecavati nas sa svojim odlicnim postovima :)

    FB Tanja Turecki (senoj)

    ReplyDelete
  8. Facebook : Aneta Služek

    Sve mi se sviđa. Nemam zamjerki.
    Volim tvoje iskrene recenzije.
    Samo tako nastavi.
    I pratim te i na Instagramu. aneta_91

    ReplyDelete
  9. Nema toga što bih mijenjala na tvom blogu, super mi je ovakav kakav je, sa uvijek super recenzijama, diiiiivnim fotkama i tom tvojom ahhhhh *-* kosom kojoj se divim svaki put kad i sebe slikaš :D Postvi su mi super koncipirani i lako se snađem, fotki taman koliko treba, onako- savrsen primjer kakav bi blog trebao biti :)I obozavam tvoj instagram jer si kreativna i uvijek smisljas nove nacine sminkanja, a ne da samo ponavljas sto i svi drugi rade :)
    zmajat instagram i Maja Toncini fb

    ReplyDelete
  10. Meni je dizajn prekrasan kao i fotografije :) Pratim te pod imenom Petra Papac ,Instagram Ain_lif :)

    ReplyDelete
  11. Dizajn je divan kao i ti.
    Iskrena.Volim recenzije koje mi pomazu.sza da kupim i cime da si dusu zalijecim.

    Fb i instagram claudia kovacic

    ReplyDelete
  12. Prekrasan dizajn, postovi lijepo napisani, popraćeni kvalitetnim fotografijama, izuzetno korisni... Sve pohvale, sve mi se sviđa! LP,
    Rajka Kovačević

    ReplyDelete
  13. fb Danijela Šarić
    instagram danijela_pr
    Zanimljivi postovi koje rado čitam.

    ReplyDelete
  14. Fb: Tea Dorčak
    Instac nemam..
    Svida mi se sve,nemam zamjerke..samo tako nastavi..uvijek volim recenzije prizvoda ;)

    ReplyDelete
  15. Baš lijepa gesta od tebe! Meni je isto Lucia odličan miris i pravo iznenađenje

    ReplyDelete
  16. Meni je dizajn prekrasan i fotografije također. Sve mi se sviđa.
    fb Miloš Ankica

    ReplyDelete
  17. FB: Đurđica Maslak
    Jako mi se sviđa tvoj blog. Uvijek imaš interesantne postove, jako lijepo i opširno dočaravaš sam proizvod tako da se u svaku tvoju recenziju doslovce uživim. Fenomenalne su ti fotke. Sviđa mi se i raznolikost tema i postova, kao i odgovori na komentare savjeti. Ne znam, ali stvarno ti nemam što nadodati. Želim ti samo da budeš uvijek takva iskrena, ma o čemu pisala. Da budeš otvorena kao i do sada, da budeš svoja i da uvijek pršti ta golema ljubav prema ovom blogu i pisanju, a koja ovdje kod tebe zaista vrištiiii!!!!

    ReplyDelete
  18. Tek sam se uključila na vaš blog, tako da ne mogu ništa predlagati ili komentirati, ali kolko sam letimično preletila čini mi se sasvim ok, bogato i lepršavo. Pratim vas na instagramu sanja_prenkovic

    ReplyDelete
  19. Pratim kao Nikolina Vukelić na FB :) Meni se kocept bloga sviđa, pogotovo što se bavi recenzijama, a to je glavni razlog što čitam blogove! Samo tako dalje i sretno! :)

    ReplyDelete
  20. Predivan blog,koncept mi se sviđa,kako ja volim reci ima 'dušu' :) Samo naprijed<3

    Fb:Sanela Tomić

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig