16 December 2015

Catrice Alluring Reds | Matte Lipsticks + Giveaway!



Alluring Reds nova je limitirana kolekcija od Catrice koja u punoj veličini, te najlepšem obliku slavi crvenu boju. Tamnocrvena, merlot, cinnabar, grimizna ili rubin, crvena dolazi u toplim i hladnim tonovima i nijansama koje asociraju na radost, strast, ljubav, upozorenje! Oduvek sam se divila damama koje bez straha, s puno samopouzdanja znaju nositi taj famozni crveni ruž, bez da deluju vulgarno. Takođe, vrlo bitan detalj cele priče je formula ruža koja mora biti takva da usnama laska (ističe njihovu lepotu i punoću, bez razlivanja, ili nestajanja s usana u flekama). Catrice je u sklopu ove limitirane kolekcije tržištu predstavio ruževe u tekućoj i mat varijanti, a priču upotpunjuju i negujući balzam za usne, te lakovi za nokte. Ja sam za vas isprobala mat ruževe, koji su mi se od starta učinili zanimljivim, pa vam donosim zaključke o dve nijanse.

C01 M-attraction: koralno crvena, čak bih se usudila napisati cinober (cigla crvena). Malo me je uplašila ova nijansa jer nisam sigurna koliko mojoj bledoj puti laskaju slični tonovi, ali sam se iznenadila koliko nenapadno zapravo deluje na usnama. Nijansa me jako, ali jako podseća na MAC Lady Danger, čak se usudim napisati da joj je verodostojan dupe! Formula ove nijanse je nešto suvlja, voskasta, ali iznenađujuće lagana za nanošenje jer u dodiru s usnama kao da ''popusti'' i stopi se, prekrivajući ujednačeno i u samo jednom potezu daje puni efekat boje. Trajnost je sasvim pristojna, do 3 sata uz jelo i piće. Nijansa sa usana bledi ujednačeno i na kraju dana ponekad ostane samo na rubovima, ako baš ne popravim ni jednom, ali sigurna sam da nošenje ovakve nijanse daje motivaciju za povremenim proverama u ogledalu :) Kako izgleda na usnama, na dnevnom svetlu, pogledajte niže.
C03 M-attempt to conquest: hladnija nijansa koja lagano naginje ka boji rubina. Vrlo laskava na usnama, deluje moćno, a opet- ne previše napadno. Mislim da ovu nijansu bez problema može nositi svaki ton kože. Ovaj ruž podseća me na MAC Red iz matte kolekcije, pa ukoliko ste u potrazi za dupeom, svakako u razmatranje uzmite ovu nijansu koja je daleko cenovno pristupačnija. Dopada mi se formula koja je slična nijansi iznad, s tim da je mrvicu ''mekanija'' i malo se lakše nanosi. Boja je fantastična u samo jednom potezu, a semi mat finiš deluje lepo, ne isušuje usne, niti se vremenom zavlači u borice na usnama. Trajnost je identična prethodniku, do 3 sata uz jelo i piće, ali se nešto teže skida nego nijansa pre. Nestajanje s usana je ujednačeno, bez fleka, razlivanja, ili sličnih neželjenih momenata. Zaista, jako lepa nijansa. A kako izgleda na mojim usnama, pogledajte na fotografijama niže. 
Limitirana kolekcija Alluring Reds dostupna je na policama drogerija (Kozmo i Bipa u Hrvatskoj) u toku decembra, a iznos koji je potrebno izdvojiti za svaki mat ruž je 39,90 kn/oko 5,2€. Mislim da su baš ovi ruževi odličan izbor ako za sebe tražite nešto kvalitetnije iz drogerijskog ranga, a ujedno mogu biti i jako lep poklon dragoj osobi. S obzirom da ste vi meni jako dragi, odlučila sam jednu osobu obradovati jednim mat ružem u nijansi C03 i negujućim balzamom za usne iz iste kolekcije. Sve što trebate napraviti je sledeće (molim da pažljivo pročitate pravila darivanja, u suprotnom neću uvažiti prijavu): 

- u komentarima ispod ovog posta napišite kakve emocije u vama budi crvena boja; na šta vas asocira, uživate li u njenim tonovima :)
- nakon komentara ostavite svoje puno ime i prezime, te državu iz koje me pratite
- ukoliko ste hrabri ;) možete mi na mail crossingbeauty@gmail.com poslati fotografiju na kojoj nosite najdraži crveni ruž što će vam osigurati dodatni unos i dodatnu šansu za dobitak. Fotografije neću objavljivati javno, one su samo za moju evidenciju. 
- darivanje je otvoreno internacionalno i traje od trenutka objave do nedelje 20.12.2015. u ponoć. Želim da najsrećnijoj osobi nagrada stigne do praznika :) Dobitnicu, ili dobitnika biram putem Random.org. Vrednost nagrade iznosi 71,80 kuna/ oko 9,5€ (proizvodi su mi ljubazno ustupljeni od Catrice PR-a za Hrvatsku), a troškove dostave snosim ja lično :) Dobitnik će imati 24 h da se javi s podacima za slanje paketića, ukoliko se u tom roku ne javi- biram novu srećnicu, ili srećnika :) Puno sreće svima!

*PR proizvodi (o uslovima recenziranja PR proizvoda pročitajte na About This Blog stranici)

SHARE:

24 comments:

  1. Crveni ruž nosim uz neku elgentanu crnu haljinu, ističe profinjenost i daje neki šarm. Uglavnom su to pozitivne emocije u druženju s osobama koje su mi drage.

    Jasmina Sukalić-Hrvatska

    ReplyDelete
  2. Crvena boja me asocira odmah na ljubav,strast,radost i sreca,neka osjecanja,na moje nokte koji moraju uvijek biti crveni,pa i na ruz koji mi je neizostavni u nanosu sminke..volim kombinacije odjece crvenoga s necim..
    Najvise volim crveno za Valentinovo i sada u ovo bozicno doba..vecina borova je okicena crveno,vani lampice crvene u kombinaciji s drugim bojama..jednostavno kao neka carolija! Obozavamm crveno! :)
    Tea Dorčak
    Hrvatska

    ReplyDelete
  3. Crveni ruz povezujem sa elegancijom i asocira me na nadolazece blagdane i toplinu. Prednost ruza je u tome sto je dovoljan minimalan make up (ponekad samo maskara).

    Nives Mostarac, Hrvatska

    ReplyDelete
  4. Crvena boja me asocira na ljubav,a u kombinaciji sa zlatnom i zelenom na Božić ;).
    Karolina Jokić - Hrvatska

    ReplyDelete
  5. Dugo sam se ustvari ustručavala nositi crveno, ali valjda to sa godinama dođe da jednostavno norme postanu dosadne..I upravo je ta hrabrost da čovjek bude svoj ono s čim najviše poistovjećujem crvenu boju. Hrabrost i želja za izazove koji pokreću promjene, a promjena je nešto što život čini beskrajno zabavnim.

    Katarina Bošnjak - Hrvatska

    ReplyDelete
  6. Crveni ruz mi uvijek popravi raspolozenje i digne mi samopouzdanje. Kada ga nosim uvijek se osjecam lijepo bez obzira kakav mi je dan. A za vecernje izlaske mi uvijek digne kombinaciju 😄

    Ana Bingula- Hrvatska

    ReplyDelete
  7. Obozavam nositi crvene nijanse jer mi ulijevaju neku hrabrost kada ih nosim, osjecam se bolje i odvaznije :)

    Tanja Turecki
    Hrvatska

    (sliku saljem kad se uslikam po danu, da bar na nesto izgledam :D)

    ReplyDelete
  8. da obožavam, crvenu boju, najdraža boja, crveni ruž najdraži. Crvena boja kada vidim na ženi, odmah shvaćam da je ta žena, jaka, strastvena, i da neće pokleknuti lako ni pred čim, ta žena zna što hoće i što želi :)
    Helena Kulaš- Hrvatska

    ReplyDelete
  9. crvena boja je za mene zenstvenost, stil, prefinjenost, vatrenost... Jelena Škoro- Srbija

    ReplyDelete
  10. Crvena je boja, svakako, strast, zatim elegancija i samouvjerenost.
    Kako imam tanke usne a izrazito svijetli ten do sada nisam pronašla svoj omiljeni crveni ruž, uvijek je to neki mix. ;) Voljela bih napokon reći - da, to je to!
    Vesna Makarić - Hrvatska

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Crvena me asocira na strast,ljubov,no i na hrabrost i samouverenost.Sakam crven karmin,no samo vo odredeni priliki i vo nekoja potemna nijansa,ne bas mnogu drecav.Ali,mislam deka mi stoi crveno.:)
    Violeta Spirkoska-Makedonija

    ReplyDelete
  13. Crvena,moja omiljena boja me asocira na ljubav i strast :) Tatjana Djuricic-Obodjan,Srbija

    ReplyDelete
  14. Crvena me podsjeća na vatru, ljubav i strast. Volim nositi crveno, jer se osjećam samouvjereno i mislim da mi jako dobro stoji. :) Pratim te iz Hrvatske.

    ReplyDelete
  15. Crvena me asocira na moj prvi crveni ruz. Kupovina tog ruza je bila odvazan korak jer sam do tada crvenu nosila samo na noktima, a od tada je skoro uvek oko mene, nekad na usnama, noktima, kaputu, obodu sesira, kapi, uvek u srcu, a cak i na e-mail adresi.... :) Taj ruz sam kupila jos kao srednjoskolka. Bila sam u Rimu na ekskurziji i u slobodno vreme drugarice i ja smo otisle u nas prvi soping i zaljubila sam se cim sam ga ugledala. Doduse nisam bila sigurna u nijansu i kako ce mi stajati jer je bio upakovan, ali ambalaza karmina je bila toliko divna da nisam mogla da ga ispustim iz ruku. Rec je o Rimmel 080 Screamer-u koji je imao u sebi mentol i peckao je usne, dala sam skoro poslednje novce za taj ruz iako je moja mama tada mislila da nije prikladno da nosim crveni karmin sa 18 godina. Verovatno nije ni bilo. Ali to je bila neka posebna ljubav. Iako mi ta nijansa nije odavno omiljena i potrosen je skoro do dna (nikad nisam htela da ga skroz potrosim iz sentimentalnih razloga), ruz cuvam jos uvek i s vremena na vreme ga otvorim i mirisem, i dalje mirise divno...

    ReplyDelete
  16. Zaboravih da dodam,
    velikodusan i predivan giveaway!
    Ana Vasilevski,
    Srbija

    ReplyDelete
  17. Svaku, ali svaku kombinaciju svena boje će užariti i da ti joj ono nešto... Volim nositi crveni ruž jer se pri tom osjećam ''moćno''....

    Marija Bandić - Bosna i Hercegovina

    ReplyDelete
  18. ljubav, Božić, Toplina.
    Rajka Kovačević, Hrvatska

    ReplyDelete
  19. Crveno me asocira na ljubav,hrabrost, odvažnost, strast, božić-. Crvena boja djeluje moćno na ženi ali i jako ženstveno kada se kombinira s otatkom makeup-a i odjeće

    FB:Tina Perić, Hrvatska

    ReplyDelete
  20. Crveno me odmah asocira na ljubav,i prefinjenost :) inace obozavam crvene ruzeve kao i crveni lak koji ne skidam :* Katarina Markovic-Srbija

    ReplyDelete
  21. Crveno u meni budi nepresušnu inspiraciju,
    asocira me na otmenost i eleganciju,
    asocira me na zavodljivost i mladost,
    asocira me na LJUBAV i žvotnu radost.
    :)

    Jasmina Makuljević, Srbija

    ReplyDelete
  22. Obožavam tamne ruževe kao što su crveni jer me asociraju na ovo godišnje doba i ponajviše na Božić. :)

    Jelena Tomić, Hrvatska

    ReplyDelete
  23. Crvena boja asocira me na ljubav, dok mi crveni ruž na usnama djeluje iznimno ženstveno.
    Sandra Nežić, Hrvatska

    ReplyDelete
  24. Crvena boja me asocira na ženstvenost,a crveni ruževi su nešto što nosim svakodnevno.Ovi su prekrasni

    Marija Pupić-Bakrač
    Hrvatska

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig