10 October 2015

Autumn Nail Combo / New Shades From Essence

U sklopu Essence noviteta za jesen, put do mene pronašle su i nove nijanse lakova za nokte. Posebno bih izdvojila tri iz linije the gel nail polish koje se čine idealnim za razbiti sivilo tmurnih jesenjih dana, te utopliti izgled noktića. Zajedničke karakteristike ovih lakova bile bi ambalaža, savršeno oblikovana četkica kojom se lak jako lepo, pedantno i precizno nanosi na nokat, sušenje u roku do 10 minuta (samostalno, uz brzosušeći top coat period sušenja je kraći), te zapremina od 8 ml. Ono što ih razlikuje su nijanse, pa krenimo redom.
48 My Love Diary, ili kako su iz Essence-a na bočici napisali: Colour of the year! Divna nijansa podseća na miks boje maline i jagode, nežnog roze desertnog vina, deluje vrlo damski. Poseduje posebnu punoću, sofisticiranost, te unosi određenu toplinu u kompletan izgled manikure. Ako me razumete. Ova nijansa je, po meni, najbliža, ako ne i ista Pantone Marsala nijansi koja je proglašena za boju 2015! Pigmentacija je izvrsna i za pun efekat dovoljan je i jedan sloj laka. 
52 Amazed by You, krasna ljubičasta boja koja će se lepo uklopiti u ovo, ali i svako drugo godišnje doba. Na noktima deluje vrlo elegantno, a pažljivijim nanošenjem može vizuelno izdužiti nokatnu ploču i dati joj posebnu dimenziju, ukoliko su nokti široki i kratki. 
51 Miss Captain- ako volite sivu i plavu boju, onda ćete posebno uživati u ovom miksu dve nijanse. Boja je zaista unikatna, puna, pigmentirana i savršeno uočljiva. Zahvaljujući ovom laku pokupila sam krasne komplimente, te ga rado preporučila. Nijansa je posebna i kao da menja ton ovisno je li napolju vedar, ili oblačan dan. Verujem da je ovo samo subjektivni doživljaj, ali dok ne probate, ne možete znati :) 
Trajnost svih nijansi je dosta dobra. Na mojim noktima ćete videti kako izgledaju treći dan od lakiranja, a prosečno trajanje je do 5 dana uz obavljanje svih poslova (pranja sudova, brisanja prašine, tipkanja na tastaturi i sličnog). Iako sistem lakiranja gel lakova podrazumeva nanošenje adekvatne baze ispod laka, te top coat laka, ja se ovog pravila često ne pridržavam, te nokte lakiram samo lakom. Nisam primetila da mi lak boji nokatnu ploču, niti ostavlja bilo kakve neželjene tragove. Kao i inače, Essence The Gel lakovi me nisu razočarali :)
Ukoliko, poput mene, volite noktiće osvežiti zaigranim kreacijama, Essence se pobrinuo i za to! U prodaji je dostupan tattoo liner, tuš/flomaster/marker za nokte i kutikulu kojim možete iscrtavati različite dizajne. Nešto poput sticker nalepnica, samo bolje :) Precizan aplikator u formi definisane četkice omogućava lagano, precizno nanošenje. Formula markera je takva da se ne razliva i ne uvlači u linije (ako šarate po koži), a cela priča potrajaće duže ako se ruke peru u hladnoj vodi, te suše utapkavanjem, bez trljanja o peškir :) Dakle, samo nežno. Iako ću vam delovati neozbiljno, meni se ovaj tuš jako dopada i pronalazim ga vrlo korisnim ukoliko radoznalim ljudima oko sebe želim raspaliti maštu (jezike haha :D) pričom o novoj tetovaži (ignorants :D). 
Gde kupiti: DM, Kozmo, Muller drogerije, hiper/super marketi sa Essence policama.
Cena laka: 12,90kn/oko 1,7€
Cena nail liner-a: 16,90kn/ oko 2,2€
Da li ste bile u prilici isprobati neku od gore navedenih nijansi lakova i tuš? Kako vam se dopadaju noviteti za nokte? 

*PR proizvodi (više o uslovima recenziranja PR proizvoda pročitajte na About This Blog stranici).

Do čitanja!


SHARE:

6 comments:

  1. Amazed sam :D predivan je ... :)

    ReplyDelete
  2. Prelepi su, divno izgledaju. :)

    ReplyDelete
  3. Super su lakovi, sve su mi boje baš lijepe. Možda mi mrvicu najljepše izgleda 48 My Love Diary. A i tuš/flomaster je totalno cool!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MLD je baš lepa, nežna, efektna nijansa. Dobar izbor Đu :)

      Delete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig