12 September 2015

Artdeco / Celebration Edition / All in One Mascara & High Precision Liquid Liner

Početkom avgusta Artdeco police ukrasile su jubilarne ambalaže najpopularnijih proizvoda, te obeležile kampanju ''Sexy 30 Years'' uz laskavih 30% popusta! Kako sam se tom prilikom nalazila u Budimpešti, retke slobodne trenutke između poslovnih obaveza popunjavala sam relaksacionim šetnjama po drogerijama (ne znam kako je kod vas, ali mene šetnja po Muller-u jako opusti), pa je jedna od njih rezultirala Artdeco haul-om :) Uostalom, bilo je i vreme da napokon isprobam neke od kultnih i nadaleko hvaljenih proizvoda. Danas ću vam pisati o, u poslednje vreme, dva najviše korišćena makeup proizvoda, stoga nastavite s čitanjem ;)
Artdeco All In One Mascara
Čini mi se jedan od makeup klasika, ova maskara odiše elegancijom i jednostavnošću. Ambalaža je četvorougaona, izrađena od kvalitetne plastike i vrlo je ugodna u ruci. Iako tek druga ikada maskara koju sam probala od Artdeco-a, mislim da su napravili odličan posao s ambalažom jer nema bojazni da će se bilo šta na njoj pokvariti (na primer, odvojiti deo poklopca, što se često događa upravo kod maskara). Formula maskare je taman, ni previše vlažna, definitivno ne gusta i suva. Možda će u prvih par korišćenja delovati vlažnije i retko, ali treba joj dati malo vremena. Nakon nekoliko otvaranja/zatvaranja ambalaže, konzistencija postaje nešto stabilnija i lako je raditi s njom. Četkica je okrugla, na izgled obična, no sastoji se od dužih i kraćih vlakana koja idealno obuhvataju svaku vlas trepavica, obavijajući je u formulu maskare. All In One obećava maksimalan volumen, ekstenziju (produžavanje) i savršenu uvijenost trepavica. Ja verovatno nisam najsavršeniji kandidat za dokazivanje vrede li ove tvrdnje ukoliko su trepavice kratke, retke i pri tom ''vode svoju politiku'', jer imam poprilično poslušne i solidne trepavice. No, nakon nekoliko sedmica korišćenja maskare mogu napisati sledeće:
- volumen je definitivno prisutan, trepavice su razdvojene i deluju ''bogatije''
- efekat produžavanja je minimalno prisutan, mišljenja sam kako maskara prati prirodnu dužinu trepavica, te ih lepo naglašava
- uvijenost u mom slučaju nikada nije bila upitna, ali da, ovom maskarom postiže se onaj fini ''curl'' efekat lepezastih trepavica.
Vrlo je nežna i deluje prirodno ukoliko se nanese u jednom sloju, no lako se nadograđuje bez slepljivanja, pa se može postići izuzetno dramatičan, dark look- što ja osobno preferiram :) Dopada mi se elastičnost trepavica kad se maskara osuši, a za to je zaslužan karnauba vosak koji, osim što im daje elastičnost, trepavice hrani i štiti od lomljenja. All In One maskara dostupna je u čak 8 različitih nijansi (moja je crna). Ukoliko nosite kontaktna sočiva, imajte na umu kako za vas nisu  preporučljive nijanse s rednim brojevima 04 blue violet i 11 emerald
Artdeco High Precision Liquid Liner
Oduvek izbegavam eyeliner-e u flomasteru/olovci/kako vam drago. Niti jedan koji sam do sada probala nije bio očekivane kvalitete. Ili je previše suv, ili traje par nanošenja, ili je aplikator toliko krut i grub... jednostavno, davno sam odustala i kupovala samo tečne s kist aplikatorom jer su najlakši za nanošenje (makar u mom slučaju). Par puta odvažila sam se i na gel liner-e, no kako u datom trenutku nisam imala dobar kist, odustala sam :) I sad zamislite mene kako gledam u Artdeco HPLL i vagam- uzeti, ili ipak ne. No odluka je evidentna i moram vam priznati da je ovo prvi eyeliner u flomasteru koji me je oduševio! Toliko da razmišljam o stvaranju zaliha :D Znam, rekla sam bez zaliha ove godine, ali...
Metalik srebrna, vrlo elegantna ambalaža završava najsavršenijim tankim kistom ikada! Kistom koji je ujedno elastičan, ali dovoljno čvrst da ne beži pod pritiskom, bez kontrole. Aplikacija ovog eyeliner-a je lagana poput pera, u samo dva poteza postižem savršen cat eye :) Mogu ga svrstati u ''foolproof'' kategoriju i bez problema bih ga preporučila i početnicima. Formula sadrži carbon black pigmente koji na kapku ostavljaju duboku crnu, a opet upečatljivo živahnu liniju. Ako se pitate kako je to moguće, napisaću vam da se ovaj eyeliner na kapku suši u najfiniji satensko, polu-mat, duboko pigmentovani, a opet kao mrvicu metalik finiš. Zaista je nešto posebno! Dugotrajna nosivost, čak i u uslovima pojačanog znojenja, još jedna je vrlina koja krasi ovo čudo u olovci. Prilikom skidanja makeup-a, nije potrebno posebno sredstvo, bez problema s kože silazi uz običnu mlaku vodu i gel za umivanje (mislila sam da će biti problema sa uklanjanjem, s obzirom da sam ga pre kupovine swatch-ala na ruci i nisam mogla ukloniti danima, čak i uz grubo ''ribanje'' :D). Proizvod je oftamološki testiran, dolazi u dve nijanse (crna i smeđa), te je bezbedan i za osobe koje nose kontaktna sočiva.
Na fotografiji niže možete videti kako oba proizvoda izgledaju na delu :) I maskara i eyeliner odlični su i pouzdani za postizanje svakodnevnog, ali i nešto dramatičnijeg look-a, stoga, ukoliko ste u potrazi za ova dva artikla, ili jednostavno želite probati nešto novo, a dobro- od srca preporučujem Artdeco AIO maskaru i HPLL :) Cene namerno nisam navodila, s obzirom da sam ih platila u mađarskim forintama (hiljade, milioni, milijarde), no možete ih proveriti u lokalnim Muller drogerijama :)
Koristite li Artdeco proizvode? Ukoliko je odgovor potvrdan, imate li preporuku za mene? Poprilično sam ''nova'' po pitanju ovog brenda, svaki predlog je dobrodošao ;)

Do čitanja!




SHARE:

15 comments:

  1. SJENE SU IM PREDOBRE TO MORAS SVE SKUPITI. :D

    Dita kolekcija karmini fantazija. Rumneila OK. Kamuflaza onako, bolja Rimmelova. Sa maskarama nisam zadovoljna. Kistovi srednja zalost, ali opet su dobri. Svašta skoro sve sam probala od njih... ne mogu se sada sjetiti svega... onaj puder tečni rich nešto od 20ml im je predobar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidiš, mogla bih isprobati senke. Dopada mi se mogućnost kreiranja palete po izboru, ne znam zašto sam oklevala sa isprobavanjem.

      Delete
  2. Artdeco maskare nisam nikada koristila, ali sada ozbiljno razmišljam o kupnji (kao treba mi još jedna mskara!?).
    Imam njihov "stari" eyeliner u flomasteru i oduševljena sam s njim. Posebno mi je drag jer je lak za nanošenje (zaista sam šeprtlja u tome!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da li je uopšte upitno :D Treba nam još jedna maskara, uvek ;)

      Delete
  3. Oko lepo <3 Iako obožavam artdeco i probala sam dosta stvari iz asortimana, na maskarama i lajnerima se nisam zadržala jer sam uvek birala druge brendove, poput L'oreala, koji mi je u rangu drogerijskih za sada neprevaziđen :) Dopada mi se i efekat koji maskara ima na tvojim očima ali i kako si izvukla ajlajner :) U principu sa takvim aplikatorom, ovim kao u flomastera, mi je najlakše raditi. Ja se ne snalazim sa onim tanušnim četkicama koje se gibaju i uležu, ne umem jednostavno :D Što se tiče Artdeco ponude, obavezno baci pogled na senke, rumenila, slobodno i limitirane kolekcije jer u pojedinima može da se nađe zaista dobrih stvarčica. Volim i njihove korektore i ruževe, kameni hd puder, olovke za usne i obrve. Po mojoj proceni, odličan drogerijski brend! E da, da ne zaboravim, meni su njihove četke, bar ove na koje sam ja nabasala, odlične za te novce :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3

      Mene je L'oreal izgubio nakon što sam primetila kako proizvodi nisu jednaki, ako ih kupim na različitim mestima (True Match podloga, maskare... ne bi verovala koja razlika postoji u formuli kupljenoj u npr DM-u, Bipi, Muller-u i nekoj parfimeriji).

      Hvala ti na predlozima, jako me privlače najnovije neutralne nijanse senki, a budem se osvrnula malo pažljivije na LE.
      Hvala puno, zadala si mi pošten zadatak :D

      Delete
  4. Artdeco mi je baš drag brend i jako volim njihova rumenila, a nakon toga sjenila te mi je odličan njihov transparentni puder za fiksiranje make upa :D Maskara mi se baš sviđa i sad si me podsjetila da Artdeco ima i maskara u svom asortimanu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preporučujem ovu, ili Angel eyes maskaru. Čak mi je ova druga mrvicu draža.
      Trepavice su fenomenalne nakon naošenja.

      Delete
  5. Koristila sam senke, one su odlicne. Bas sam zadovoljna. :D

    ReplyDelete
  6. Pretposlednja slika je divna :) Artdeco mi je i vise nego odlican zasad, prvo sam kupila kamuflazu, a sad za rodjendan pocastih se i rumenilom i bazom za senke - svime sam zadovoljna :). Obavezno cu probati i senke, a mozda i neki ruz. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Kristina :)

      Kamuflažu nisam probala jer mi se prilikom swatch-anja učinila suvom i nekako sam bila ubeđena da će delovati cakey. No, to je tester, a znamo kakvim uslovima oni odolevaju... Lep rođendanski odabir, evo, iskoristiću priliku da ti isti čestitam i poželim sve najbolje <3
      Hvala na predlozima :)

      Delete
    2. Hvala ti draga Misha <3 ! Verujem da ti je kamuflaza izgledala suvo, ali nimalo nije takva, stavise, vrlo je kremasta, topi se pod jagodicom prsta :) Imas moju preporuku od srca ! Kristina

      Delete
  7. Imam Artdeco sjenila i rumenila. Zamisli, čak i jedan ruž, ja :-D :-D Sjenila su mi super i možeš si sama slagati paletice. To mi je super. Imam nekoliko tih njihovih paletica, divne su mi. Škicni sada na novu Mystical Forest kolekciju. Joj divnaaa je, a tek paleta!!! Rumenila su meni super, isto možeš sama napraviti paletu ako želiš ;-)) Imala sam i maskaru, ali davno i ne mogu se sjetiti koja je bila, kako se zvala. Ali nije mi bila nešto extra. Doduše, tada je vladala ona moja opsesija samo jednom jedinom maskarom. Da se pohvalim kad smo već kod maskara, još uvijek sam u šaranju i isprobavanju ostalih. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam novu kolekciju i dođe mi da plačem koliko mi se sve dopada- senke (sve nijanse), dve nijanse lakova, art couture ruž, HD podloga... srećom, Muller mi trenutno na 60km. Bankrotirala bih :D
      Drago mi je da isprobavaš različite maskare :) Jel došla na red Maybelline Lash Sensation? :)

      Delete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig