13 November 2017

TREND IT UP △ WATERDROP BROW LINER


Dolazak novog brenda u DM drogerije nije prošao neopaženo ni s moje strane :) Inače, jako uživam u raspakiravanju tek pristiglih, novih stvari, pa možete zamisliti moju sreću i iznimno zadovoljstvo kad sam se zatekla u lokalnom DM-u u momentu postavljanja police Trend It Up dekorative! Ah, te ljepote! Ah, testera za svaki proizvod! :) Milina! Za ovaj brend čula sam ranije jer je već neko vrijeme dostupan u njemačkim i DM-ovima u Austiji, a nemalo puta sam slagala i popise za eventualnu kupovinu kada se tamo zateknem. Srećom, Trend It Up proizvodi zasjali su i na policama hrvatskih DM-ova, te su me inspirirali na isprobavanje svega i svačega. Ukoliko me pratite na Instagramu, već ste primjetile lavinu oduševljenja na kamuflažu i njena prekrivajuća svojstva, lak za nokte Tropic Chic koji i u ovom momentu imam na noktima i koji, nakon 6 dana od nanošenja, izgleda perfektno. No, u današnjem članku želim se fokusirati na proizvod koji je u vrlo kratkom periodu iz upotrebe izbacio sve do tada drage mi olovke, maskare, pomade i sjenila. Danas vam pišem o Trend It Up vodootpornoj olovci za obrve Waterdrop i o njenim svojstvima, pa ukoliko ste u potrazi za novim proizvodom za uređivanje obrva: stay tuned.
Trend It Up Waterdrop olovka dizajnirana je tako da sa jedne strane sadrži četkicu (kao za maskaru- spoolie :)), a sa druge strane olovku za popunjavanje. Četkica je dobro rješenje, jer osim što je odlična za raščešljavanje prije nanošenja, jako fino ''razvuče'' proizvod nakon nanošenja, pa obrve djeluju prirodnije, bez oštrih rubova crtanja. Sama olovka oblika je koji podsjeća na nešto što smo već vidjeli kod ABH, Maybelline-a, u presjeku ima oblik suze (možda zbog toga i naziv waterdrop?) koji dopušta vrlo lagano, precizno i brzo nanošenje proizvoda. Olovka funkcionira sustavom mehaničkog odvrtanja/zavrtanja, stoga potrebe za šiljilom nema. Waterdrop Brow Liner dostupna je u 3 nijanse: 010, 020, 030, a ja sam za sebe odabrala zlatnu sredinu- 020. Iako najbliža nijansi mojih obrva, prilikom nanošenja volim to činiti u sekvencama, laganim iscrtavanjem, jer ''teža ruka'' rezultira vrlo tamnim i meni osobno neprirodnim ishodom. Formula proizvoda je dobra, lagani miks voskastog i kremastog, bez problema kod nanošenja. Također, napomenula bih kako se olovka na obrvama ne razmazuje i ne razliva u uvjetima svakodnevnog funkcioniranja (normalna količina znoja, koja kišna kap, ali neće preživjeti tuš). Smatram da su proizvođači izradili odličnu formulu, a moj prijedlog bio bi da slobodno prošire izbor nijansi jer mi se čini da idu iz krajnosti (karamel-crvenkastog tona u izrazito tamno braon) u krajnost. Trend It Up definitivno može parirati zvučnijim i u drogerijama već tradicionalno i utemeljeno dobrim brendovima. Jer ovaj proizvod, nakon 3 tjedna svakodnevnog korištenja, od mene ima apsolutnu preporuku i čistu 5-icu!
Cijena: oko 25 kn za 0,25 grama proizvoda.
Pišite mi jeste li isprobale Trend It Up proizvode i koji su vaši favoriti! U nadolazećim danima pripremam vam osvrt na još nekoliko odličnih proizvoda, stoga svratite 😊

Do narednog puta!


SHARE:

5 comments:

  1. Sad sam se sjetila da sam gledala olovke al nisam uzela jer mislim da nema moje nijanse 🤔
    Meni treba neka sivo- crna..
    Dosad su mi najbolje olovke Farmasi i Avon na odvrtanje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, malo je siromašan izbor nijansi. Zato sam i napisala da bi mi bilo drago da ga prošire ^^
      Nisam probala tebi najdraže, malo ću ih istražiti ;)

      Delete
  2. Dodajem i ovu olovku na popis trend it up proizvoda koje moram isprobati. Za sada sam isprobala lakove i mat ruzeve ali (uz ovu olovku) jos me privlace i kamuflaza i puder u prahu. Veslim se jos nekim recenzijama njihovih proizvoda tako da samo ti nama pisi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Majo :) Kamuflaža je vrijedna svake pohvale, odmah da ti napišem :)))

      Delete
  3. bez ovakvog češljića ne bih mogla zamisliti ni jednu olovku za obrve <3
    nikada nisam koristila olovku u ovakvom obliku, no ako si ti zadovoljna s njom svakako ću isprobati kada se dočepam Trend It Up proizvoda <3

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig