15 November 2017

Trend It Up △ Ultra Matte Lipstick #410


Što je to kremasto, bogato pigmentirano, lako za nanošenje, dugotrajno i iznimno prijatno na usnama, a pritom ima i najsavršeniji mat finiš ikada? 😍 Ova rečenica lako bi mogla sažeti moj cjelokupan dojam o predivno formuliranom ružu, ali mislim da ipak zavrjeđuje više pažnje jer je jednu mene- i ne tako savjesnu kad se radi o nanošenju ruža, naveo da ga sa usana ne skidam danima. Trend It Up Ultra Matte lipstick jedan je od proizvoda koje morate imati u svojoj kolekciji, a ukoliko nastavite čitati- saznati ćete i zašto.
Prije nekoliko dana (tjedana? jer ja više nemam pojam o vremenu...) na moju kućnu adresu pristigao je paketić vješto odabranih makeup proizvoda brenda Trend It Up. Pretpostavljam da ste na različitim društvenim mrežama primijetile o čemu se radi. Ja, na žalost, nisam podijelila inicijalnu fotku paketića, ali sam brže-bolje prionula na isprobavanje i mazuckanje što lakom za nokte, što maskarom, a najviši nivo nestrpljenja izazvalo je čekanje idealne prilike da napokon poslikam ruž, te  ga probam, jer uvjeti idealnog dnevnog osvjetljenja u studenom su ravni pojavi jednoroga na vratima. I znate što? Moje pitanje je: u čemu je fazon? Fora, caka, call it what you want. Od 5 isprobanih proizvoda, ja niti jednom ne mogu pronaći manu! Kakva je to magija? 😄 Ozbiljno! Ja tako kvalitetno formuliranu, a cjenovno pristupačnu dekorativu nisam do sada isprobala. Možda jednostavno nisam pronašla loš Trend It Up proizvod jer sam ih isprobala svega 5? Vidjeti ćemo. 
Ultra Matte ruževi dolaze u kvalitetnoj ambalaži koja kombinira mat i sjajnu crnu plastiku, uz fino istaknute detalje djeluje lijepo i elegantno. Na samom dnu nalazi se transparentni dio koji pokazuje nijansu, te broj iste. Ova linija broji 10 nijansi, a moja nosi oznaku 410. Opisala bih je kao savršenu nijansu jeseni, ciglasto-mauve-rumenu, posutu cimetom :) Nijansa koja grije, ušuškava u nešto fino, toplo, sigurno. I što je najbolje od svega, ova nijansa ne zahtjeva naglašeni makeup na očima, lice ne čini ''ravnim'', ispranim, već mu dodaje divnu notu koja zrači jedrinom. Uz malo koraljnog rumenila i maskaru- ovaj ruž garantira puni pogodak! Formula proizvoda me je oduševila! Kremast, tako ugodan, bez zatezanja na usnama, a mat. I to onako fino, satenski mat. Bogato pigmentiran i poprilično dugotrajan, bez konzumacije jela i pića- do 4 sata. Dopada mi se kako je brend ispratio i dalje aktualan ''mat'' trend, ali na način da na usnama djeluje jako lijepo, uredno i ugodno za nositi. Formula u sebi sadrži mikrokuglice hijaluronske kiseline koje usne hidratiziraju, te im daju volumen (informacija preuzeta sa zvanične stranice*), ulje avokada, mikronizirani mineralni biserni prah zadužen za svilenkasti osjećaj, a cijela priča uvijena je u vrlo nježne mirisne note vanilije, kokosa i karamele. 
Apsolutno vam preporučam da, kad se naredni put pronađete kraj Trend It Up štanda, zaustavite i pregledate Ultra Matte ruževe, te za sebe odaberete nijansu koja vam se najviše dopada. I da se potom vratite k meni, na blog, i u komentarima mi napišete kako vam se dopadaju :) Zbilja sam ugodno iznenađena i ovaj ruž, bez imalo skromnosti, svrstavam u svoj favorit u ovoj sezoni.

*PR sample (više o uvjetima recenziranja PR proizvoda pročitajte na About This Blog stranici)

Do narednog puta!




SHARE:

4 comments:

  1. Pa genijalna si sa opisom problematike slikanja proizvoda. :D Slažem se! :D
    Ruž nisam probala, ali bih volela. Lakom iz Trend It Up linije sam se davno oduševila. :)

    ReplyDelete
  2. Odlicna recenzija i opis ovog ruza. Kada se Trend it up pojavio kod nas ovaj ruz se nasao u mojoj prvoj kupovini ali u nijansi broj 400. I ne mogu se ne sloziti s tobom i potpisati sve sto si napisala. Stvarno je odlican ruz, tako ugodan na usnama i obavezno si moram uzeti jos koju nijansu.

    ReplyDelete
  3. ruževi su im zakon. znači, njihov shine (shiny-ne znam kako točno piše) ruž mi je s olovkom u toj nijansi ostao na usnama 6 sati, preživio pića i manje jelo!! a nije mat.
    znači, wowww ;)

    ReplyDelete
  4. Najbolji ruž ikada po kvaliteti, a vrlo jefitn! Vrh proizvod!

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig