31 March 2017

Beauty Box △ Edition Ožujak 2017.

Kraj meseca rezervisan je za trenutke radosti kada na većinu adresa u Hrvatskoj pristižu malene, ali moćno oraspoložavajuće kutije lepote. Iako svoj primerak (niti jedan dostupan) za ovaj mesec nisam naručila jer su mi neki promakli (oops!), a onda mi je pažnja otputovala na drugu stranu i bilo je već kasno, ekipa iz Beauty Box-a odlučila me je razveseliti, potpuno iznenada i na tome im hvala. Dostavljač DPD-a je, valjda, naslutio neslućenu hitnost da ista pristigne na moju adresu što pre (pre zore), pa je isporučio jutros u 6:40! :)))) Can't beat that!
U svakom slučaju, dobar je osećaj kad te probudi nešto lepo. 
U mesecu ožujku sve se nekako razbudilo, nabujalo i rascvetalo, a sadržaj ove kutije prati tu celokupnu oživljavajuću atmosferu. Ovo je druga Beauty Box kutija s kojom se susrećem i moram priznati da mi je draža od prve. Jednim jednostavnim razlogom: sadrži upravo one artikle koji su mi u ovom momentu potrebni i nekako imam dojam kao da sam ih birala sama :) A sad prelazim na stvar jer vam želim pokazati sadržaj koji se pronašao u kutijici!
1. Bedzevi.com: ili bedž :) specijalno izrađen za Beauty Box. Svojim šminkerskim dizajnom simpatičan je dodatak za ukrasiti jaknu, sako, majicu, torbu, kozmetičku torbicu, ili bilo šta drugo što bi vam palo na pamet. Inače, bedževe sam skupljala u ranoj mladosti (jer... starost je stigla, hej! 😄), pa sam sigurna da ću i ovom simpatičnom primerku pronaći mesto pod suncem. Verovatno na panou iznad kozmetičkog stola.
Cena bedža iznosi 6 kn po komadu.
2. Pullmoll bomboni, uzorak: nisko-kalorični bonkasi koji ne štete zubima i ne sadrže šećer, te su prikladni i za dijabetičare. Namenjeni su kao prva pomoć kod kašlja i promuklosti glasnica. Kao okoreli hejter septoleta koje ne deluju, nisam jako impresionirana celokupnom idejom, ali ću ovaj primerak sačuvati u torbi jer, zlu ne trebalo. U postupku negiranja učinkovitosti, setila sam se koliko suhi kašalj ume biti naporan i iznenadan, pa je dobro imati opcije.
Cena originalnog pakiranja od 45 gr iznosi 11,90 kn.
3. Alavi Flora Divina Recovery krema, uzorak: krema namenjena regeneraciji kože i postizanju vitalnog, prirodno zdravog izgleda. Inače, upravo ovu kremu koristila sam celu zimu kao deo svako-večernje rutine i moram vam priznati da me je spasila od isušivanja i neugode. Zbilja sam prezadovoljna i ne znam zašto već nisam napisala kompletnu recenziju! #lazy #zaboravna
Cena full size pakovanja od 50 ml iznosi 259 kn.
4. BIObalm balzam za usne, originalno pakiranje: negujući, prirodan balzam za usne, namenjen obnavljanju oštećene kože na usnama uz dodatak nežne arome- vanilije, peperminta, kokosa, kakaa ili jagode. Moj primerak došao je u pepermint varijanti i to me je jako razveselilo jer volim taj razbuđujući, nesladak efekat na usnama. Odmah sam ga jutros isprobala i ima sve pohvale. Nije težak, lepljiv i ukus ne ulazi u usta (znam da možda deluje čudno, ali znate onaj osećaj kad balzam po nanošenju migrira pravo u usnu duplju? Bljak.
Cena za 15 ml iznosi 16,90 kn.
5. Treaclemoon One Ginger Morning, putno pakiranje: ovaj razbuđujući i fenomenalno aromatičan gel za tuširanje me je jako obradovao jer sam Treaclemoon proizvode koristila u prošlosti i to poprilično dugo i jako sam ih volela. Sveži, intenzivni miris đumbira toliko godi čulima i otvara oči i um u nekoliko sekundi. Ja bih uz ovaj gel dodala još i losion za telo, čisto da ugođaj bude kompletan ;)
Cena za full size proizvod od 500 ml iznosi 39,90 kn
6. Uriage dermatološki ektra bogati gel, putno pakiranje 50 ml: kao što mu i ime govori, ovaj ekstra bogati gel namenjen je svakodnevnoj higijeni osetljive kože. Nežno čisti i sprečava isušivanje, a zahvaljujući glicerolu i esterima masnih kiselina čuva i obnavlja hidrolipidni sloj kože, dok termalna voda hidratizira i umiruje. Moje prijašnje iskustvo s ovim proizvodom je odlično i jako se radujem novom druženju. Putna veličina je takođe idealna jer će sa mnom u rodilište! Yep. 
7. Vademecum 2 u 1 Advanced Clean pasta za zube: učinkovita je kombinacija fluoridne paste za zube i antibakterijske vodice za ispiranje usne šupljine, koja u procesu čišćenja poput magneta izvlači sve ostatke hrane i ostale nečistoće. S Vademecum pastama nemam neko konkretnije iskustvo jer pribegavam nešto prirodnijim, opcijama bez fluora, ali ću je isprobati. 
Cena originalnog pakiranja od 75 ml iznosi 14,99 kn.
8. Artdeco Art Couture ruž za usne: koji kombinuje boju, sjaj i neverovatno ugodan osećaj na usnama. Inače, u kutiji su se mogla pronaći 3 Artdeco proizvoda. Osim ruža, opcije su bili olovka za usne ili kremasto rumenilo koje se može koristiti po principu 2 u 1: ruž i rumenilo. Jako sam srećna što je meni pripao ruž za usne jer je nijansa fenomenalna i upotpunjuje moju poslednju opsesiju potrage za savršenim nude ružem. Jedva ga čekam isprobati!
Cena za full size proizvod iznosi 117 kn.
9. LELO Hex Redizajnirani kondom, uzorak: koji tako simpatično kaže: Tvoj kondom je zastario. 😄 Kaže Lelo da je rezultat 7-godišnjeg razvojnog perioda u kojem su proizvod redizajnirali tako da bude načinjen po meri svakog pojedinog korisnika, te omogući pojačani osećaj seksualne bliskosti. Da... pročitala sam nekoliko komentara o ovom proizvodu u beauty kutiji, ali da vam otvoreno kažem: zašto ne? Na brdovitom Balkanu smo i dalje u deficitu sa znanjem, ali u suficitu sramote od adekvatne i poprilično dostupne zaštite od seksualno prenosivih bolesti, a u konačnici i neželjenih trudnoća. Kao žena, smatram da je skroz u redu da i dama poseduje kondom(e), jer better stay safe, than sorry. (... napisa ona u 9. mesecu trudnoće, hahaha 😂 ).
Za sami kraj ovog članka- rezime. Cena Beauty Box kutije za jednokratnu narudžbu iznosi 99 kn, a dostava je besplatna. Ako sam se dobro sabrala i oduzela, finansijski deo vrednosti ove kutije iznosio bi oko 205 kn, što je duplo više! Ja sam sadržajem zadovoljna i jako srećna što je primerak od Artdeco-a stigao do mene (i što se radi o ružu), te ga jedva čekam isprobati. Naravno, i ostali proizvodi pronaći će svoje mesto i upotrebnu vrednost :) Volela bih pročitati jeste li i vi naručile/dobile primerak Beauty kutije za ožujak i kako vam se dopada sadržaj? Imate li favorita i posebnih želja da recenziram proizvode iz svoje kutije? Pišite!

*PR sample (detaljnije o recenziranju PR uzoraka pročitajte na About This Blog stranici)




SHARE:

6 comments:

  1. Meni se ruz najvise svida, cini mi se da je bas lijepa nude nijansa.
    Oh pa ti si vec u devetom mjesecu, znaci blizi se i taj dan ☺ Samo bih ti htjela pozeljeti srecu i da sve prode u najboljem redu draga moja Misha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, da! Ruž je divan i jedino što mi smeta jeste što ga moram prvo poslikati, pa tek onda isprobati hahaha :D
      Yup, proletelo je! Još mrvicu i eto drekavca xD
      Hvala Majo, ti si uvek tako divna ❤ Šaljem ti hrpu zagrljaja :*

      Delete
  2. Nisam jos nikad narucivala te boxove,nekako mislim da cu se razocarati dobivenim(komplicirana sam)!!Ali kod tebe se naslo zgodnih stvarcica,ruz mi je najzanimljiviji.
    Drago mi je vidjeti tvoje nove clanke ovako cesto,volim tvoj stil pisanja.
    Ooo,znaci beba samo sto nije stigla,nekako mi se,cini da je proletilo iako tebi vjerojatno nije...Zelim ti srecu i da sve dobro prodje!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apsolutno razumem tvoju strepnju. Koncept deluje jako primamljivo, ali svako od nas ima drugačija očekivanja i svoj novac želi uložiti u nešto korisno. Nisi komplicirana :)
      Hvala ti puno na podršci, i meni fali redovito pisanje, ali zbilja teže žongliram životom u poslednje vreme :D #neorganizovana
      Je, proletelo je! Uglavnom buduće mame kažu kako se trudnoća oduži i nikako da prođe, ali evo... meni nekako sve to proletelo...
      Hvala ti puno, puno ❤

      Delete
  3. Ne kupujem niti jedan bix, ali uvijek popratim sto je u njima. Ruz je prekrasan i nadam se da ce post o njemu biti na blogu 😉
    Nisam ni znala da si trudna a posebice pred samim krajem pa cestitam i neka bude brzo i sto manje bolno! ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno hoće, baš sam nestrpljiva isprobati ga :)
      Ali nijansa mi, ovako na prvu, deluje jako primamljivo.
      Hvala ti puno na lepim željama ^^ ❤

      Delete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig