28 November 2016

Proizvodi koji su me razočarali

Nedavno sam shvatila bitnu stvar- u više od tri godine bloganja niti jednom nisam napisala članak o proizvodima koji su me razočarali. Znam. Nemoguće je da u samo tom periodu nisam pronašla one artikle koji mi se nisu dojmili, ali kad bi se dogodila takva situacija nisam se mogla naterati posvetiti kompletan članak nečemu što me je ''izulo iz cipela'', na negativan način. I bez obzira na moje emocije :), razumem koliko su tekstovi ove tematike bitni, jer su velika smernica i pomoć ljudima koji dele isti/sličan tip kože, kose, stil šminkanja ili sličnog sa mnom, stoga evo promene na vidiku! Ovaj put u formi videa sa vama delim 5 artikala koji nisu ispunili moja očekivanja, te svrhu kojoj su namenjeni, a detaljnije o svemu saznaćete ukoliko kliknete na link, ili video u nastavku teksta.

Svakako me raduje vaš feedback, te razmišljanja na ovu temu. Hvala što gledate ❤




SHARE:

8 comments:

  1. Probala sam ove Niveine maramice za skidanje sminke i apsolutno se slazem, zaista su neefikasne. Mada Push Up Drama maskara mi je sasvim okej :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da si zadovoljna maskarom, ja nikako na ''zelenu granu'' s njom :D

      Delete
  2. Srecom,vec duze vrijeme nemam failova sto se tice i preparative i dekorative,jer procitam stotine recenzija(hvala Bogu na blogericama)...Od tvojih proizvoda nisam probala nista,od Maybelline mi je odlicna ona maskara zlatne boje,okruglasta,nikako da se sjetim kako se zove,a te maramice za skidanje sminke su mi oduvijek bile bezvezan proizvod.
    Nego,koji to ruz i lak za nokte imas,prekrasni su mi i jedan i drugi:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajde, baš mi je drago da nemaš fail-ova :D
      Ponekad se potkrade i najboljima ;))))
      Lak je Essence-ov 16 fame fatal, a ruž kombinacija Essence-ove olovke Satin mauve i NYX Liquid Suede ruža Sandstorm :)
      Hvala :*

      Delete
    2. Kupujem lak odmah,hvala ti ljepotice:-)

      Delete
  3. Vidis, meni su se bas dopali Essence tecni puder i Maybelline maskara... Nasrecu, nijedan proizvod me nije nesto razocarao u skorasnje vreme, mozda u stvari Rimmelov Stay Matte, ne drzi me matiranom onako dugo kao ranije a i izgleda malo cakey na meni :|. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Kristina, baš mi je drago da tebi odgovaraju. Verujem da ovisi o tipu kože i na kraju, očekivanjima, a ovaj puder za mene nije radio ništa korisno :/
      Od puno ljudi čula sam kako su razočarani Rimmelovim Stay Matte puderom od skoro, postoji mogućnost da su nešto promenili u formuli (nije se malo puta dogodilo...). Meni je on nekada bio HG puder, ali ga nisam kupovala više od 2 godine. Baš šteta.

      Delete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig