21 September 2016

CATRICE DELUXE GLOW HIGHLIGHTER PALETTE

Ukoliko ste poštovalac highlightera, sigurna sam da vam na policama drogerija nije promakao Catrice trio koji obećava blistavost i osunčani ten u tri različite nijanse: champagne, rosé & bronze. Kreirana u cilju postizanja prirodne blistavosti kože, mekano-puderastom formulom obogaćenom nežnim shimmer česticama, ova paleta kombinuje sve što je potrebno za postizanje diskretno-osunčano-hajlajtanog look-a :) U transparetnoj, plastičnoj ambalaži ušuškano je 10 gr proizvoda koji vizualno/idejno podseća na Hourglass Ambient Lighting paletu; daleko ispod kvalitetom, ali mislim da je koncept poprilično jasan jer veliki broj kozmetičkih brendova opredeljuje se upravo za objedinjavanje nijansi u cilju postizanja kompletnijeg look-a. Swatchanjem svake nijanse zasebno primetila sam kako pigmentacija nije najimpresivnija, vodeći se iskustvom koje imam s Catrice High Glow minealnim highlighterom (koji doslovno blista na koži, nanešen u minimalnim količinama). Ovaj trio poprlično je praškast (definitivno više nego moji uobičajeni highlighteri), u dodiru s kistom dobar deo proizvoda se raspršuje i u konačnici baca. Dobra strana cele priče je što oba highlightera u kombinaciji daju jedan pristojan, diskretan sjaj nosiv u sklopu lagane dnevne šminke, dok je bronzer samostalno dobro pigmentiran. Shimmer dodan u nijanse na licu (obrazima) neće delovati neugledno, niti će dodatno naglasiti pore (što je čest slučaj kada kombinujemo shimmer i mešovitu/masnu kožu s izraženim porama).
Mislim da je ovo idealna paleta za sve početnike u šminkanju, te pojedince koji se žele poigrati trendom highlight-anja, ali bez bojazni da bi u tome mogli preterati. Kako bronzer ima minimalnu količinu shimmer-a, smatram da bi bio dobar za naglašavanje kontura i postizanje lagano osunčanog izgleda, bez onog flekavog, prljavog izgleda na koži. Uostalom, na fotografiji ispod možete proceniti kako vam se celokupna igra ove tri nijanse dopada :) Za ovu paletu potrebno je izdvojiti oko 35kn, a dostupna je u svim drogerijama, hiper&super marketima koji prodaju Catrice kozmetiku.

Moja konačna ocena bila bi: 3,5/5


*PR proizvod (detaljnije o recenziranju PR uzoraka pročitajte na About This Blog stranici)

SHARE:

3 comments:

  1. Lijepa mi je ova paletica i kako si i sama rekla mislim da bi bas bila dobra za postizanje jednog lagnog dnevnog look-a. Takoder moram primjetiti kako uvijek imas odlicne fotke na blogu ;)

    ReplyDelete
  2. Još kad je stigla ta paleta čitala sam da baš nije impresivna pa je nisam niti uzela u razmatranje. No svi hvalite taj mineralni highlighter i sad ga moram uzeti, a zapravo mi uopće ne treba jer imam highlightera na izvoz ;)

    ReplyDelete
  3. Jooj sada ne znam želim li ju, trenutno sam u tom trendu haljajtanja haha. Mislim da ju neću kupiti jer sigurno imam slične takve nijanse (za bronzer nijansu znam da imam istu takvu).

    CANDY MAKEUP GIRL

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig