21 August 2016

Liquid Ink Sunday | The Whites & The Darks


Današnji blog post biće kratka ljubavna saga o dva proizvoda koji su u mojoj korpici završili kao rezultat čiste znatiželje. Essence je ove godine svoje police dopunjavao različitim novitetima i ja odgovorno tvrdim kako je 80% istih bilo fantastičan, pun pogodak. Od same namene, kvalitete, ambalaže, user-friendly iskustva, ova kozmetička kuća je u 2016. doživela ekspanziju, zamenivši imidž tinejdžerskog brenda u onaj koji proizvodima i kvalitetom ozbiljno konkuriše ostalim drogerijskim saigračima. Svoje pozitivno iskustvo argumenovala bih konkretnim primerima: nakon što sam isprobala Essence I love colour intensifying bazu za kapke/senke, automatski sam bacila hvaljenu bazu od Artdeco-a (koja je na mojim kapcima i u minimalnim količinama delovala kao puter, margarin, nešto gadno, cakey...), Essence lip liner olovke konkurišu većini drogerijskih ruževa, što po nijansama, što po dugotrajnosti, a rumenila su toliko svilena i divna da ih kupujem iznova. Ja, koja rumenila ne volim.

Liquid Ink eyelineri u prodaji su se pojavili početkom leta i kao što sam u uvodu napisala, čista znatiželja beše razloga da kupim dva, beli iz linije The Whites (zato što sam dugo u potrazi za belim, opaque eyelinerom, a ovaj se učinio najbližim onome što želim), te eyeliner u bakarno-smeđoj, iz The Darks linije. Oba eyelinera dolaze u identičnim ambalažama: transparentnim, uskim plastičnim bočicama sa crnim zatvaračem u koji je integriran kist za nanošenje tuša. Sadrže po 3ml proizvoda koji je potrebno potrošiti u roku od 6 meseci nakon otvaranja. Tuševi ne poseduju posebno izražen miris i na mojim kapcima nisu izazvali nikakav nered, u smislu svraba, iritacja, neugode. The Whites, ili ako vam je draže- beli tuš, divan je metalik s konkretnom, vidljivom linijom u završnici. Iako sam tražila beli tuš mat završnice, ovom mališi ne bih mogla pronaći niti jednu zamerku po pitanju finiša, punoće i intenziteta nijanse. Divan je za zaokružiti eye-makeup look, oku daje dozu svežine i posebnosti jer će apsolutno svako primetiti da na kapcima imate nešto drugačije, smelije, vedrije. Druga nijansa deo je linije The Darks i divna je smeđe-bakarna koja tako dobro pristaje šarenim očima :) Na kapku deluje elegantno, metalik, nikako neprimetno, ali opet- diskretno. Divno se preliva na svetlosti i daje oku taj sparkle momenat.
VOLIM:
* izbor nijansi
* intenzitet finiša
* dugotrajnost na kapcima (u normalnim, suvim uslovima)
* metalik finiš 
* bez raspucavanja na kapku nakon sušenja

NE VOLIM:
* integrirani kistovi su poprilično široki i neretko ''raščerupani'' i pre korišćenja, stoga je za veću preciznost potrebno korišćenje preciznog eyeliner kista (što sa sobom nosi mogućnost kontaminacije proizvoda)

Niže sa vama delim swatcheve na ruci, te na kapku :) Zbilja sam oduševljena kako su se ovi, poprilično jefitini eyelineri, pokazali u uslovima celodnevnog nošenja. Naglasila bih samo kako nemaju nikakvu otpornost na suze, pa takve radnje s njima neće proći nerazmazano :) Kako sam navela u sekciji stvari koje mi se ne dopadaju: kistovi su poprilično loše kvalitete i neretko im dlačica, dve, pet... strši sa svih strana, što zahteva korišćenje posebnog kista za eyeliner. Volela bih da Essence poradi na ovom detalju jer bi u tom slučaju mali savršeni eyeliner u boji. Svoje primerke kupila sam u Muller drogeriji i to po ceni od 21,90 kn za svaki.
Kakva su vaša iskustva s eyelinerima u boji? Kakav finiš preferirate i volite li izaći iz zone komfora, te na kapcima isprobati nešto drugačije? 





SHARE:

20 comments:

  1. Već dugo mjerkam bijeli, ali ni the darks nije loš! :)
    Sigurno kupujem! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divni su, baš su me oduševili.
      Čekam dojmove :)

      Delete
  2. Šteta što kistić nije nešto tanji, inače tuš izgleda stvarno odlično. Super su ti fotke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Rebecca, hvala :)
      Yup, ovaj detalj na vrlo bitnom delu eyelinera kvari kompletan dojam. Nadam se da će ispraviti.

      Delete
  3. Super,sramota za mene da kao blogerica nisam znala za njih...možda sam i vidjela ali nisam išla za tim...Nyx Vivid Brights eylineri nisu me baš oduševili jer pucaju kad se osuše...tako da si definitivno moram ove nabaviti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kako sramota :) Zbilja ih nisam videla nigde, osim u Muller drogerijama (i to samo u onima koje imaju 2-metarski Essence stalak). Delimo iskustvo s NYX VB, baš se raspucavaju i to pošteno :/ šteta, jer su nijanse jako lepe.

      Delete
  4. aaaa odlično izgledaju, moram ih potražiti što prije!

    ReplyDelete
  5. Zainteresirali su me čim sam vidjela najavu da dolaze i baš sam nedavno kupila ljubičasti. Htjela sam uzeti ove dvije nijanse, no reko, aj da isprobam jedan pa ako su dobri kupim još. I samo sam ga isprobala i učinilo mi se da je loš, doslovno se izbrisao kad sam prošla prstom. No samo sam isprobala pa ne mogu baš tvrditi da su loši, moram ih dobro isprobati i ako mi bude odgovarao uzimam i ove dvije nijanse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, ljubičasti je bio moja tiha patnja, ali sam nakon swatchanja testera ostala meh... mislila sam da će me oduševiti, kad ono, međutim :D
      Razmazuju se pre nego li se osuše, tajna je pričekati tih par sekundi :D posle ne mrdaju, makar ja nisam doživela slično.

      Delete
  6. Oba su mi lijepa ali ovaj smedi mi se bas jako svida. Zapravo mi bas treba jedan tus u smedoj nijansi tako da cu ga morati potraziti...jer da budem iskrena nisam ga primjetila na policama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, smeđi ima ono nešto. Na kapku se preliva s pokretima, onako baš fino bljesne prilikom treptanja :) A opet, nekako je diskretan. Beli sam uzela pre svega za neke svoje šminkerske ludorije, ali smeđi je maca za svaki dan. Pogledaj u Mulleru, onom koji ima 2-metarsku Essence policu.

      Delete
  7. Odlično izgledaju zajedno :D
    Već dugo niti jedan nisam kupila, baš bih se mogla smeđim počastiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopadaju :)
      I ja mislim da bi mogla :) :*

      Delete
  8. imam ljubičasti iz avona,ali kako nisam vješta sa nanošenjem-izbjegavam ih ..
    a tako ih želim :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vežbom do savršenstva :)
      Sigurna sam da bi ti ljubičasti, kao i u svakoj drugoj boji, divno pristajao. Imaš divne okice.

      Delete
    2. Zašto mi je najbliži Muller tek 15km od mene , grrrrrrr....ovaj copper brown nijansa je tako fina...

      Delete
  9. Sold! Baš sam tražila takve linere tako da mogu kreirati malo više lookova s baš takvim linerima, mjerkam ih već neko vrijeme i do sada nisam nisam pročitala niti jednu recenziju o njima. Can't wait da ih kupim i isprobam! :D

    ReplyDelete
  10. Fotku sam vidjela na Instagram racunu bloga i jako si me zaintrigirala a nakon citanja recenzije znam da zelim, apslutno zelim In The Darks IN my makeup collection

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig