13 June 2015

Minimal Pin Up Look // By Makeup By Ilona



Dragi svi, danas sam za vas ''kidnapovala'' jednu zvezdu u nastanku :D Da, da! Ozbiljna sam i pazite šta vam kažem, ova devojka će daleko dogurati u makeup svetu, osim ako se u međuvremenu ozbiljno ne posveti profesiji pravnika... mislim, ja ne mogu zamisliti da ovoliko kreativna osoba radi tako dosadan posao (sorry Ilona, don't hate me :)). No, na stranu moje proricanje budućnosti, danas nam  divna Ilona s bloga  Makeup by Ilona donosi vrlo zanimljiv, pedantan, svakodnevno nosiv i upečatljiv makeup look za koji garantujem da će vam se svideti, te da ćete odmah poželeti poigrati se s eyelinerom i crvenim ružem :) Ilonu zapratite putem društvenih mreža:

________________________________________________________________________________________
Zdravo svim čitaocima ovog divnog bloga! Želim da se zahvalim Mishi na pruženoj prilici da „gostujem“ ovde! Verujem da obožavate autorku ovog bloga koliko i ja, pa vam je jasno zašto mi je jako drago što će se jedan moj look naći baš na ovom blogu. Ja sam Ilona sa bloga Makeup by Ilona i ponosno mogu reći da sam eyeliner addict!
Odlučila sam se za klasiku sa malim preokretom. Radi se o minimal pin up šminki, a preokret otkrijte sami!
Products used:


Nyx Honey Dew Me Up
Maybelline FitMe Concealer 110
Maybelline FitMe Powder 105
ELF St Lucia Contour duo
ELF Gotta Glow
NYX Loose Pearl Eyeshadow Nude
NYX Eyeshadow Base
LC Aquataenia (Seahorse Discourse)
NYX Matte Liquid Liner
Golden Rose Cat Walk Mascara
ABH Dipbrow pomade Ebony
Kryolan Deep Black
NYX Hot Singles Suede
MAC Riri Woo



Nadam se da vam se dopalo!
Koliko često eksperimentišete sa šminkom i volite li Pin Up look?



SHARE:

13 comments:

  1. Slažem se da će daleko dogurati. Ilona je stvarno talentovana i sve što napravi je perfektno, a ja joj zavidim kako je precizna sa eyelinerom. :D

    ReplyDelete
  2. Obozavam njen blog i nacin na koji predstavlja sminkanje. Prava je inspiracija :D

    ReplyDelete
  3. Baš ti hvala za uvodni deo :D
    Pravnik u meni ti je oprostio pa ćemo se složiti da ću prosto biti uvek dobro našminkan advokat xD
    Hvala ti ponovo na ovoj divnoj prilici! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, onda super! Spojiti lepo i korisno ;)
      Hvala tebi na učestvovanju, zadovoljstvo je moje :)

      Delete
  4. I ja se slažem s proročanstvima :) Njeni makeup uradci su mi predivni i baš se vidi napredak što mi je posebno drago. Kada pogledam koji vizažisti su kod nas popularni ( svaku curu šminkaju isto neovisno o obliku lica i sl.) i kad ih usporedim s Ilonom ona je 10 koplja iznad njih!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Odlično! Skroz si u pravu, meni je highlight kada vidim da vizažist kopira sebe na drugu osobu- nisam sigurna pokušava li se klonirati ili šta tačno!

      Delete
  5. Ne pa Mišo ti si skroz ubola! Ilona... kakva talentovana devojka... Polako ali sigurno se uspinje ka internacionalnom prepoznavanju njenih veština. Obožavam njeno lice, pege, anatomiju, oči... Ona je san svakog šminkera, a i sama je šminker :) Volim da posmatram njenu evakodnevnu evoluciju. Ali da... dobro našminkani advokat :D fige držim da se ostvari u disciplini za koju se školuje (ja nisam, nažalost, kao i većina mojih prijatelja i poznanika), ali bi bila šteta ostaviti po strani jedan sjajan talenat podgrejan voljom i velikim trudom. A ponovo znam da je užasno teško ostvariti se i kao šminker... no dosta sam filozofirala :D Go Ilona! Jedna mi je od najomiljenijih blogerki, šta tu ima da se komentariše, sve se na slikama vidi...

    ReplyDelete
  6. Ilona je diiivna, u svakom smislu! I jako brzo mi se našla na listi omiljenih blogova! :)

    ReplyDelete
  7. U potpunosti se slazem sa svim sto si napisala i ti i devojke u komentarima ☺ i ja obozavam Ilonu i njenu kreativnost 😊

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig