28 May 2016

Catrice Cosmetics | What's HOT This Spring | LOTD + Giveaway



Proleće je, tradicionalno, doba koje obeležavaju nove boje, kolekcije, razigrane forme i priče s polica dragih mi makeup brendova. Jedan od njih zasigurno je i Catrice, a centralna tema današnjeg posta biće upravo novi proizvodi prikazani u mojoj izvedbi, nakon pristojnog perioda isprobavanja :) Uvek ljubazan PR brenda poneće zasluge za to što se u mojim rukama pronašla selekcija zanimljivih proizvoda koje sam uživala nositi i o kojima ću danas napisati nešto detaljnije. 
Ako se prisetimo mojih prošlogodišnjih favorita, sigurna sam da će vam priča o Catrice Prime and Fine Beautifying primer-u biti poznata. Ovaj primer osmišljen je kao priprema za podlogu i sveukupnu šminku na način da licu obezbedi probuđeni, sveži efekat. I u mom slučaju radi apsolutno sve što obećava. Proizvod sam otkrila i koristila pre nego što je došao do naših drogerija, pa meni osobno nije novitet, ali sam sigurna da će vas zanimati moje iskustvo. Ovaj primer koristim onda kada želim postići prirodnu blistavost tena, bez isijavanja. Fenomenalno osvežava ten nakon nedovoljno sati sna, sa lica briše sivilo i koži daje divan soft-focus, lagani blur efekat. Puder divno klizi po ovom primeru, te traje, bez problema, celi dan. Ukoliko je puder koji inače koristite mat, a želite lagani dewy, osveženi finiš bez preteranog sijanja, Prime and Fine Beautifying primer je proizvod koji definitivno trebate uzeti u obzir. 
Obožavam highlightere i uvek sam raspoložena isprobati novi :) Catrice High Glow mineral highlighting puder jedan je od proizvoda koji je moju znatiželju probudio čim se pojavio na Catrice policama. Ovaj pečeni puder prožet je mineralnim, fino mlevenim reflektirajućim česticama koje na koži ostavljaju imponzantan efekat. Inače, opsednuta sam Mary Lou i Aurinim tekućim iluminatorom/highlighterom, ali mi je Catrice HG poseban jer ima poprilično hladan podton i fenomenalan efekat, ma gde ga odlučila naneti. Deluje blistavo, ali ne vulgarno. Dopada mi se što se može nadograđivati, ovisno o željenom efektu. Volim ga nanositi na vrhove obraza, ispod obrva, na vrh nosa i cupid's bow, ono maleno udubljenje na sredini iznad gornje usne :) Takođe, umem ga naneti i na konture ključne kosti jer prekrasno podigne izgled kože ispod vrata i dekoltea. Odlične je postojanosti i sa kože nestaje lagano, ujednačeno. 
Proizvodi za popunjavanje obrva danas su dostupni u neopisivo mnogo formula i oblika, a samo je na nama da odaberemo ono što nam najviše odgovara. Čini se da sam u međuvremenu pronašla dobitnu kombinaciju za svoje poprilično postojeće obrve (pišem ovo jer nije svaka dama te sreće da ima pune obrve koje zahtevaju minimalno održavanje), ali sam se radovala i isprobavanju Velvet Brow Powder Artist sistemu jer je nešto drugačije, nešto što do sada nisam koristila. Velvet Brow PA sadrži integrirani kist za raščešljavanje obrva, te fleksibilni, spužvasti aplikator kojim se obrve popunjavaju tako što se na njih aplicira izvesna količina praškastog, puderastog pigmenta. Kako je moja rutina ispunjavanja obrva drugačija i podrazumeva lagano konturisanje istih, ova olovka me nije impresionirala jer se njom ne može postići definicija oblika. Ukoliko ste zadovoljne izgledom, oblikom, gustinom i bojom svojih obrva, te trebate samo lagano, diskretno popunjavanje- ovaj sistem je prava stvar. Ukoliko su vaše obrve tanane, retke, s puno praznina između, onda ovaj proizvod preskočite jer nije namenjen heavy-duty poslu.

Niže pogledajte swatcheve gore opisanih proizvoda na ruci, a na kraju članka videćete kako isti izgledaju na mom licu, u sklopu laganog prolećnog makeup look-a :)
Kao osoba koja obožava palete senki i senke uopšte, bila sam vrlo uzbuđena dolaskom još jedne lepotice, ovaj put u vrlo nosivoj, Sand Nudes varijanti. Ova paleta sadrži 6 neutralnih nijansi od kojih su 3 mat, a 3 shimmerastog finiša. Odličan omer, baš po mom ukusu. Nijanse se kreću od perla bež ka tamnoj, taupe smeđoj, a u tranziciji koralnih i nijansi koje podsećaju na pesak. Pigmentacija senki na swatchu na ruci je impresivna, dok je na kapcima nešto slabija. Moji kapci su inače normalni, a da bih produžila trajnost i dodala na intenzitetu ovih nijansi, često ih kombinujem s Maybelline Color Tattoo creamy mattes u nijansi 93 Creme de Nude, ili Essence-ovom bazom za intenziviranje nijanse- I love colour intensifying. S ovim pojačanjem, senke iz palete na mojim kapcima postojane su kroz celi radni dan, s tim da deluju dosta diskretno. Meni se dopadaju jer su vrlo zahvalne prilikom blendanja, ne truse se više nego inače, nijanse su vrlo skladne i odlične za postizanje upečatljivih letnjih look-ova, ili look-ova koji deluju prirodno, osvežavajuće, lagano. Paleta sadrži integrirani duo aplikator, no ja ga ne pronalazim korisnim (makar ne onaj deo s kistom, dok spužvicu nekada iskoristim za nanošenje senki ispod donjih trepavica). 
Niže možete pogledati moju viziju i look kreiran korišćenjem gore opisanih proizvoda. Rekla bih da je ovo jedan od dnevnih look-ova, nosiv u prilikama koje zahtevaju da izgledamo uredno, osveženo i odmorno, bez previše maskirnih boja :) Vi ćete mi napisati kako vam se dopada. 
A sad dolazimo do, verujem, vama najdražeg dela ovog blog posta, a to je darivanje. Odlučila sam s jednom dragom damom podeliti deo noviteta koje ste mogli videti na fotografijama, a o kojima nisam pisala jer isprobavanje prepuštam osobi koja će svoju sreću okušati upravo sada :)
Nagradu čine sledeći Catrice proizvodi:
* 3D Lash Multimizer effect mascara
* Velvet Brow Powder Artist u nijansi 010 Blond Brows Are A Girl's Best Friend
* Ultimate Stay ruž u nijansi 160 Don't Worry, Be Berry!

Da biste se uključili u osvajanje ove sjajne nagrade, potrebno je da ispunite sledeće uslove:

1. U komentarima ispod ovog posta napišite mi koji proizvod brenda Catrice najviše volite i koristite, te koji bi proizvod voleli videti pod okriljem ovog brenda, a da do sada nije proizveden, predstavljen, pušten u prodaju :) Budite maštovite, ali praktične. 
2. Da lajkom podržite Catrice Hrvatska jer bez njih ovo darivanje ne bi bilo moguće, a kad ste već na FB bilo bi mi drago da kliknete lajk i na stranicu Crossing Beauty bloga :)
3. U komentaru ostavite ime/nick kojim pratite mene i Catrice cosmetics
4. Ukoliko želite, objavu o darivanju možete podeliti sa svojim prijateljima 

Igramo se do 31.5. u 23:59, a već narednog jutra na FB stranici bloga objaviću ime srećne dobitnice koja će, potom, imati 48h da se javi sa podacima za slanje paketića. Darivanje je internacionalno i otvoreno za sve ljude dobre volje. Molim da s pažnjom pročitate uslove jer su vrlo jednostavni i da igrate fer i pošteno :) U suprotnom, biću prinuđena na diskvalifikacije, a to niko ne voli :) Etogac! Puno sreće svima. Radujem se vašim prijavama :)

*PR samples (detalje o recenziranju PR uzoraka pročitajte na About This Blog stranici)

Do narednog puta!



SHARE:

18 comments:

  1. Na fb, Blogovin i Pinteres pratim kao Danijela Bekcic, YouTube Danijela Bekčić :) Nagradica je superiska :D <3

    ReplyDelete
  2. Catrice kozmetika mi je izvrsna jer svojom kvalitetom daleko nadmašuje cijenu. Osobno volim je koristiti a posebno Catrice Rose paletu sjenila za oči a voljela bih da Catrice ubuduce proivodi kreme za szncanje sa mrkvom bilo bi odlično 😋 Jasna Jurić

    ReplyDelete
  3. Imam par proizvoda od Catrice-a,ali apsolutni favorit mi je paleta Absolute Bright.
    Iako mnogima nije nešto, ili je slabo pigmentirana- meni je baš savršena.
    Ima predivne nijanse koje obožavam, postojanost je srednja,ali ja sam svakako zadovoljna!
    I uvijek bih ponovila tu kupnju!
    A voljela bih vidjeti termo lakove- znači da mijenjaju boju na toplo-hladno.
    Ili takvi ruževi.. :D
    To bi bilo baš cool :D

    Pratim pod imenom Aneta Služek (Facebook)
    Bloglovin: Aneta Služek
    Instagram: aneta_91
    Google+ Aneta Služek
    Youtube: Aneta Služek
    Imam i GFC, i tamo sam pod imenom Aneta Služek

    ReplyDelete
  4. Nadam se da ću Catrice voleti i sa uživanjem koristiti, čula sam da uskoro dolaze u Srbiju ;) .
    Na fb pratim pod svojim imenom - Vesna Matic .

    ReplyDelete
  5. Na fb te pratim kao Marina Suncica,youtube Marina Makeup, Pinterest Marina Suncica, Bloglovin Marina Nerandzic ex Kolevska, Twitter @marinakolevska . Catrice nazalost nisam imala prilike da probam ali sam cula sve najbolje i planiram u skorijoj buducnosti . Sve najbolje ti zelim!

    ReplyDelete
  6. Imam samo jedan njihov ruž u ljubičastoj nijansi, ali pošto su pre par dana Catrice proizvodi stigli u DM prodavnice u Srbiji, planiram da isprobam paleticu rumenila i onu za konturisanje, tečni korektor i hajlajter.
    Volela bih da izbace i neke tečne mat ruževe.
    Fb: Desanka Savic

    ReplyDelete
  7. Upravo ovu paletu sand nudes obozavam.
    Ova boja u sredini osvjezi svaki look. ��
    Na Catrice policama bih voljela vidjedi mat nadlak.
    Fb: josipa vujičić

    ReplyDelete
  8. Najviše volim kamuflažnu kremu koja je kod mene obavezna pri svakom šminkanju jer prekrije sve što treba. Na policama bih voljela vidjeti bronzer, highlighter i rumenilo u stiku kako bih ubrzala proces šminkanja. Naravno, u ambalaži koja bi vrištala "kupi me". :D
    FB: Jedna Jasna

    ReplyDelete
  9. Od catrica mi je trenutno najdraži ruž u broju 140 predivna ciklama boja s plavim podtonom ne mogu zamisliti ljeto bez njega.
    Želim da nam catrice kozmetika napravi veliku i predivnu paletu sjenila bar 20 boja da sadrži,a pakiranje da bude nesvakidašnje ja vjerujem da oni to mogu.
    Pratim te pod imenom
    Fb: Dragana Marinković
    IG:DRAGANAGAGY92
    Google + Dragana Marinković

    ReplyDelete
  10. Od catrice kozmetike nekako najviše koristim lakove za nokte koji su mi odlični i stalno ih kupujem, a od noviteta ne znam šta bi preporučila jer mislim da sve imaju. Pratim pod fb zdena prenkovic

    ReplyDelete
  11. Volim Catrice kozmetiku,tako da ima podosta toga u mojoj kolekciji,od lakova do paleta.Ali moj favorit je Allround paleta za konturiranje,valjda zato sto sam na njoj konacno naucila pravilno i konturirat':D

    Ono što bih voljela vidjeti je osvježavajuća vodica za lice u spreju,pošto sad dolazi ljeto i znamo kako je bit našminkan po vrućini,a pogotovo ako idemo na neka svečana događanja poput svadbe( 3 me cekaju ovo ljeto :o),ova vodica bi rashladila lice,a sminka bi trebala biti postojana i dalje,upila bi se u ruku par sec,a osvjezila kozu :D Po veličini taman da stane u malu torbicu:)

    Pratim na:
    Fb-Sanela Tomić
    Instagram-sanella_t
    Google+ Sanela T
    Youtube:Sanela T
    Blogovin: Sanela T
    Twitter:Missalvatore

    ReplyDelete
  12. Odlično darivanje, posebno me veseli ova olovka za obrve koju nikako da si priuštim! FB i sve ostalo pratim pod imenom Sanja Prenković. Šta bi voljela vidjeti u catrice kozmetici? Možda malo više proizvoda za nokte, kao što su serumi, gelovi, razni ukrasi za nokte i sl. Mislim da to nemaju, ili nisam uočila. A od catrice kozmetike najviše koristim lakove za nokte koji su mi ono wow, nude paletu sjenila i all round extra volumen maskaru koja mi je stvarno odlična! Ali, kupit ću si još neke stvarčice iz njihove kolekcije jer sam zadovoljna i kvalitetom i cijenom i širokom paletom proizvoda!

    ReplyDelete
  13. Super mi izgleda ovaj highlighter, baš ću baciti oko ako ga uspijem naći :) I ovaj ruž mi izgleda jako fino <3 Inače, kako njih nema gore kod mene, baš sam jučer gledala malo što se nudi u Kozmu i Bipi i oduševila me količina novih proizvoda u super ambalaži! Dođe mi da sve kupim haha! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preporučujem highlighter, izvrstan je. Kao i sve ostalo što si videla i za šta misliš da nema na severu :D

      Delete
  14. DIvan dar. Catrice kozmetiku volim jer je kvalitetna i cijenom prihvatljica za moj učenički đeparac, a najradije koristim Catrice lakove.
    fb Danijela Šarić
    instagram danijela_pr
    yt Danijela ŠARIĆ

    ReplyDelete
  15. Re-Touch Korektor moj je omiljen Catrice proizvod jer je lagan, kremast i nježan, prekriva podočnjake i nepravilnosti ispod očiju te osvježava izgled! Novi proizvod? Hm, možda ljetno-osvježavajuća toaletna voda...!
    FB: Rajka Kovačević

    ReplyDelete
  16. Od Catrice kozmetike imam svega po malo ali najviše ruževe za usne. Sto bi volila vidjeti na policama neznam jer sve poznato vec imaju, mozda preparate za čišćenje šminke sa lica?! Pratim pod Maja Marusic

    ReplyDelete
  17. Sanja Smakic

    ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig