21 September 2015

Pre-Autumn Love Your Skin Giveaway!


Početkom ovog meseca, po povratku sa odsustva od bloganja, objavila sam post koji ste, ako je verovati brojkama- jako voleli čitati. Tome u prilog ide i značajan broj komentara koje ste ostavili i koji su me naveli da vam omogućim da se i sami uverite u pozitivno iskustvo koje sam imala u tromesečnom korišćenju tog čuda u bočici. Da, u pravu ste, reč je o Akvabent Aktivnom Kiseoniku, izuzetnom i sada već neophodnom asistentu u mom domu, kozmetičkom neseseru, opremi za ''prvu pomoć''. Mnogi od vas su o proizvodu čitali, ali nisu bili u prilici isprobati ga. Neki su, pak, probali slične verzije, a neki su se izjasnili kao ''neverne Tome'', po malo zabrinuti zbog celog tog koncepta. Što je razumljivo. I sama sam bila vrlo skeptična na početku cele priče. I pre nego li počnem podsećati na agenta Top Shop-a :D i uveravati vas u dobrobiti preparata, pozvaću vas da se uključite u trodnevni giveaway u kome želim obradovati dvoje čitatelja sa po jednom bočicom Akvabent Aktivnog Kiseonika, te vam omogućiti da se i sami uverite u sve što sam napisala u ovom postu.
Cela priča ne bi bila moguća bez ljubazne i divne Jovane koja stoji ispred ovog brenda, pa ću joj i ovako javno zahvaliti što je paketićem iz Beograda pomogla da obradujemo dvoje čitatelja bloga.
A sad i nekoliko detalja oko pravila za koja vas molim da ih P A Ž LJ I V O  P R O Č I T A T E, te me poštedite bespotrebnog eliminisanja učesnika jer u tome nikako ne uživam. Sve što je potrebno napraviti je:
 o b a v e z n o!
- u komentarima ispod ovog posta postavite mi pitanje na koje bi voleli da vam odgovorim, a ja ću u budućnosti odabrati najzanimljivija, te formirati Q&A post u kome ćete dobiti odgovore na ista :) Pitanja ne moraju nužno biti beauty related, svakako- budite kreativni, ali i nežni ;)
- pored pitanja ostavite svoje ime i prezime, ili nadimak i državu iz koje me čitate. Molim da ne ostavljate mail adrese zbog mogućeg spam-a, za koji nisam odgovornna.
- kliknite lajk na Facebook stranicu Akvabent Aktivnog Kiseonika, s obzirom da pokloni dolaze direkt' iz mog rodnog i najdražeg Beograda, pa malo FB ljubavi nije na odmet ;)
- Giveaway je otvoren za sve ljude dobre volje i traje od 21.9.-23.9. u ponoć. Dobitnike biram ja lično :) Iste ću proglasiti na Facebook stranici bloga, ali i u editu ovog posta, najkasnije do 25.9. Kao i uvek, odabrani dobitnici imaće 48h da se jave sa punim podacima za preuzimanje nagrade.
I to je sve! Niste dužni javno podeliti obaveštenje o darivanju, ali bi mi bilo posebno drago da se što više vas uključi. Cilj je, kao i uvek, obradovati verne i redovne posetioce ovih virtuelnih stranica :)

Puno sreće svima! Čitamo se u redovnom postu u sredu!

*edit posta- proglašenje dobitnika nagrada!
Iako je odluka bila vrlo zanimljiva, konačno sam odlučila obradovati sledeće osobe:
1. Daniru (Purple Glow) / Bosna i Hercegovina
2. Maju (Djevojka Ić) / Bosna i Hercegovina

Daniri i Maji čestitam od srca, te ih molim da na mail, ili putem kontakt obrasca na blogu u roku od 48h dostave svoje tačne adrese kako bih paketi krenuli put BIH :) Ostalima veliko hvala na učestvovanju i puno sreće neki drugi put :)

SHARE:

9 comments:

 1. Top tri proizvoda iz preparative i dekorative (uz naznaku njihovog brenda) :)
  Nikolić Marija
  Niš :)
  Veliki pozdrav :)

  ReplyDelete
 2. Kako tvojoj kosi prijaju kreme za kovrdže i koja ti je omiljena?
  Olivera Babić
  Mladenovac
  Pozdrav!

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Brend koji te nikada nije razočarao, bilo da je u pitanju dekorativa ili preparativa ?
  Emika
  Leskovac, Srbija :)

  ReplyDelete
 5. Mene zanima šta si po struci i da li si sretna/zadovoljna zanimanjem koje si odabrala? Da li bi ikad napustila svoj sadašnji posao u slučaju da ti se ponudi posao (manje plaćen) ali je vezan za blog, ljepotu, kozmetiku?
  Danira BiH :)

  ReplyDelete
 6. Da mozes da se vratis u proslost da li bi nesto promenila i da li se kajes zbog necega? :)
  Teodora Mladenovic, Srbija

  ReplyDelete
 7. Kada bi ti neko ponudio da odabereš trepavice ili obrve, što bi odabrala?? :D
  Maja, BiH

  ReplyDelete
 8. Zanima me imaš li neke "određene" proizvode za njegu kože koje uvrstiš u postavu za određeno godišnje doba? Što si uvrstila u *jesensku postavu*, a da nije bilo u onoj ljetnoj, eto. :P
  Leonarda Grandverger
  Hrvatska

  ReplyDelete
 9. Da možeš provesti jednu večer sa bilo kojom osobom, živom ili mrtvom, koga bi izabrala i zašto?
  Sandra, Hrvatska

  ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig