21 September 2015

Pre-Autumn Love Your Skin Giveaway!


Početkom ovog meseca, po povratku sa odsustva od bloganja, objavila sam post koji ste, ako je verovati brojkama- jako voleli čitati. Tome u prilog ide i značajan broj komentara koje ste ostavili i koji su me naveli da vam omogućim da se i sami uverite u pozitivno iskustvo koje sam imala u tromesečnom korišćenju tog čuda u bočici. Da, u pravu ste, reč je o Akvabent Aktivnom Kiseoniku, izuzetnom i sada već neophodnom asistentu u mom domu, kozmetičkom neseseru, opremi za ''prvu pomoć''. Mnogi od vas su o proizvodu čitali, ali nisu bili u prilici isprobati ga. Neki su, pak, probali slične verzije, a neki su se izjasnili kao ''neverne Tome'', po malo zabrinuti zbog celog tog koncepta. Što je razumljivo. I sama sam bila vrlo skeptična na početku cele priče. I pre nego li počnem podsećati na agenta Top Shop-a :D i uveravati vas u dobrobiti preparata, pozvaću vas da se uključite u trodnevni giveaway u kome želim obradovati dvoje čitatelja sa po jednom bočicom Akvabent Aktivnog Kiseonika, te vam omogućiti da se i sami uverite u sve što sam napisala u ovom postu.
Cela priča ne bi bila moguća bez ljubazne i divne Jovane koja stoji ispred ovog brenda, pa ću joj i ovako javno zahvaliti što je paketićem iz Beograda pomogla da obradujemo dvoje čitatelja bloga.
A sad i nekoliko detalja oko pravila za koja vas molim da ih P A Ž LJ I V O  P R O Č I T A T E, te me poštedite bespotrebnog eliminisanja učesnika jer u tome nikako ne uživam. Sve što je potrebno napraviti je:
 o b a v e z n o!
- u komentarima ispod ovog posta postavite mi pitanje na koje bi voleli da vam odgovorim, a ja ću u budućnosti odabrati najzanimljivija, te formirati Q&A post u kome ćete dobiti odgovore na ista :) Pitanja ne moraju nužno biti beauty related, svakako- budite kreativni, ali i nežni ;)
- pored pitanja ostavite svoje ime i prezime, ili nadimak i državu iz koje me čitate. Molim da ne ostavljate mail adrese zbog mogućeg spam-a, za koji nisam odgovornna.
- kliknite lajk na Facebook stranicu Akvabent Aktivnog Kiseonika, s obzirom da pokloni dolaze direkt' iz mog rodnog i najdražeg Beograda, pa malo FB ljubavi nije na odmet ;)
- Giveaway je otvoren za sve ljude dobre volje i traje od 21.9.-23.9. u ponoć. Dobitnike biram ja lično :) Iste ću proglasiti na Facebook stranici bloga, ali i u editu ovog posta, najkasnije do 25.9. Kao i uvek, odabrani dobitnici imaće 48h da se jave sa punim podacima za preuzimanje nagrade.
I to je sve! Niste dužni javno podeliti obaveštenje o darivanju, ali bi mi bilo posebno drago da se što više vas uključi. Cilj je, kao i uvek, obradovati verne i redovne posetioce ovih virtuelnih stranica :)

Puno sreće svima! Čitamo se u redovnom postu u sredu!

*edit posta- proglašenje dobitnika nagrada!
Iako je odluka bila vrlo zanimljiva, konačno sam odlučila obradovati sledeće osobe:
1. Daniru (Purple Glow) / Bosna i Hercegovina
2. Maju (Djevojka Ić) / Bosna i Hercegovina

Daniri i Maji čestitam od srca, te ih molim da na mail, ili putem kontakt obrasca na blogu u roku od 48h dostave svoje tačne adrese kako bih paketi krenuli put BIH :) Ostalima veliko hvala na učestvovanju i puno sreće neki drugi put :)

SHARE:

9 comments:

 1. Top tri proizvoda iz preparative i dekorative (uz naznaku njihovog brenda) :)
  Nikolić Marija
  Niš :)
  Veliki pozdrav :)

  ReplyDelete
 2. Kako tvojoj kosi prijaju kreme za kovrdže i koja ti je omiljena?
  Olivera Babić
  Mladenovac
  Pozdrav!

  ReplyDelete
 3. Preporuka učinkovitih proizvoda za regeneraciju oštećene kože?
  Jelena Kovačević, Hrvatska

  ReplyDelete
 4. Brend koji te nikada nije razočarao, bilo da je u pitanju dekorativa ili preparativa ?
  Emika
  Leskovac, Srbija :)

  ReplyDelete
 5. Mene zanima šta si po struci i da li si sretna/zadovoljna zanimanjem koje si odabrala? Da li bi ikad napustila svoj sadašnji posao u slučaju da ti se ponudi posao (manje plaćen) ali je vezan za blog, ljepotu, kozmetiku?
  Danira BiH :)

  ReplyDelete
 6. Da mozes da se vratis u proslost da li bi nesto promenila i da li se kajes zbog necega? :)
  Teodora Mladenovic, Srbija

  ReplyDelete
 7. Kada bi ti neko ponudio da odabereš trepavice ili obrve, što bi odabrala?? :D
  Maja, BiH

  ReplyDelete
 8. Zanima me imaš li neke "određene" proizvode za njegu kože koje uvrstiš u postavu za određeno godišnje doba? Što si uvrstila u *jesensku postavu*, a da nije bilo u onoj ljetnoj, eto. :P
  Leonarda Grandverger
  Hrvatska

  ReplyDelete
 9. Da možeš provesti jednu večer sa bilo kojom osobom, živom ili mrtvom, koga bi izabrala i zašto?
  Sandra, Hrvatska

  ReplyDelete

Thank you for your kind comments, they mean a lot as the best form of feedback :) Feel free to come back anytime! // Hvala na komentarima i vremenu koje odvojite za pisanje istih, oni su najbolji feedback mog rada :) Dobrodošli ste da se vratite kad god to poželite!

© CROSSING BEAUTY. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig